Connect with us

technokrata

Laptopok, egyedi külsővel

Laptop

Laptopok, egyedi külsővel

Olyan fedlapot kaphat noteszgépünk, amilyet csak szeretnénk.

Ha tetszik, ha nem, az embereket többnyire a külsejük alapján ítéljük meg – első blikkre a frizura, a ruha, és egyre inkább a mobiltelefon illetve az egyéb kütyük számítanak. A PC-gyártók többnyire nem gondolnak a designra, ezért a gépek általában két színben „pompáznak”: feketében és szürkében. Ezen változtat(na) a skin, amely egy személyre szabott, egyedi motívummal vagy mintával ellátott, öntapadó vinylréteg (matrica), amivel mindenki saját ízlése, hangulata vagy környezete szerint dekorálhatja megunt külsejű vagy lestrapált számítógépét.

Több mint 700 képből álló galériából lehet válogatni – mintegy 20 különféle kategóriában az absztrakttól a vektorgrafikán át a romantikáig –, de akár saját fotót vagy egyéb alkotást is fel lehet tölteni. A skineket egyszerű felhelyezni, és később nyomtalanul eltávolíthatók. UV-szűrős laminálásának köszönhetően kiváló a színtartóképessége és a karcállósága, így nemcsak dísze a notebooknak, hanem meg is védi annak felületét.

Vállalati felhasználás esetén a skin erősíti a cég imázsát – felhasználásukkal bárki egyedi irodai környezetet varázsolhat. Másik célcsoportot képeznek a távmunkában dolgozók, akik szívesen igazítanák saját számítógépüket és nyomtatójukat lakásuk berendezéséhez, illetve általában az otthoni felhasználók és azok a trendi fiatalok, akik a világ uniformizálódása ellen lázadva a skinek segítségével jobban ki tudják fejezni önmagukat.

A SkinZone a hazai piac mellett Csehországban és Szlovákiában van jelen, és hamarosan további országokban indítja el szolgáltatását a közép-kelet-európai régióban, sőt Nyugat-Európában is.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek