Connect with us

Tábla PC a Fujitsu Siemens-től

Laptop

Tábla PC a Fujitsu Siemens-től

Automatikus kézírás-felismerés, 1,6 kilogrammos tömeg, 9 órás üzemidő – néhány részlet a gyártó nemrég bejelentett tábla PC-jéről.

A mindössze 1,6 kg tömegű Stylistic ST6012 Intel Centrino 2 processzortechnológiára épül. Különleges tolla és tábla-kialakítása támogatja a hagyományos papíralapú jegyzeteléshez hasonló munkavégzést. Opcionális integrált 3G/UMTS technológiájával a felhasználó bárhol és bármikor elérheti adatait. A merevlemez védelméről masszív ház és ütésérzékelő (ShockSensor) gondoskodik.

Stylistic ST

A táblagép fontos eszközzé vált a földmérőktől kezdve a szupermarketek üzletvezetőin és a piackutatókon át a kórházi személyzetig és a kárfelmérőkig, számos szakma képviselői számára. Utóbbiak a beépített ConfCamera segítésével fotókat is készíthetnek a keletkezett kárról. Az irodába visszatérve pedig a tábla PC dokkolóállomás és billentyűzet segítségével pillanatok alatt teljes értékű asztali géppé alakítható.

Támogatja a digitális aláírást az automatikus kézírás-felismerés és az azt kiegészítő speciális szoftver segítségével. Ez különösen fontos az értékesítési és biztosítási környezetben, ahol az ügyfeleknek személyesen kell igazolniuk az átvételt vagy aláírniuk a szerződést.

Maximális akkumulátor üzemideje kilenc óra. 12,1 hüvelykes, matt (anti-glare) kijelzővel rendelkezik, így természetes fénynél is olvasható marad. A Stylistic ST6012 már jelenleg is rendelhető.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom