Connect with us

technokrata

E-mail- és naptárkliens a Novelltől

Laptop

E-mail- és naptárkliens a Novelltől

Hazánkban magyar nyelven.

A világpremierrel egyidőben magyar nyelven is elérhető a GroupWise 8, a vállalat legújabb többplatformos e-mail és naptármegoldása. A GroupWise 8 személyre szabott csoportmunka rendszert kínál felhasználóinak akár Windows, Linux vagy Mac platformon, akár közvetlenül a Webről dolgoznak. A legújabb verzió teljes mértékben személyre szabható vezérlőpulttal rendelkezik, amely a hagyományos eszközöket (e-mailt, naptárt, névjegyeket és feladatlistákat) egyesíti a Web 2.0 nyújtotta lehetőségekkel (weblapok, wiki, csoportok munkaterületei, blogok, RSS-hírcsatornák). A Novell GroupWise 8 előtérbe helyezi az információkat és feladatokat.

A GroupWise 8 újdonságai
Interaktív kezdőnézet – A személyre szabható vezérlőpult összehangolja a Web 2.0-es szolgáltatásokat a hagyományos csoportmunka eszközökkel, a felhasználóknak ezért nem kell az alkalmazások között váltogatniuk a munkájuk elvégzéséhez.
Több száz mobil eszköz támogatása – A rendszer több száz kézi eszközt – többek között az iPhone, a BlackBerry és a Palm készülékeket is – támogat.
Továbbfejlesztett naptár – A naptár tartalma publikálható egy szabványos felületen keresztül, így az egyes bejegyzéseket láthatják a jogosultsággal rendelkező belső munkatársak, külső ügyfelek és alvállalkozók.
Hatékony névjegyalbum – A névjegyek integrált kezelésével a felhasználók további lényeges információkat is beépíthetnek a kapcsolattartási adatokba, mint például térképek, fényképek és személyes adatok.
Témakörök kezelése – Az egyes témakörökhöz kapcsolódó e-mailek kezelése egyszerűbbé vált. A felhasználók egy kattintással megjeleníthetik az adott levélhez tartozó előzményeket, a korábbi üzenetváltás összes e-mailjét.
Intuitív feladatkezelés – A felhasználók rangsorolhatják a feladatokat, részfeladatokat rendelhetnek hozzájuk, és folyamatosan nyomon követhetik milyen mértékben kerültek elvégzésre. A felhasználók az e-maileket egy kattintással közvetlenül felvehetik a feladatlistába. Újdonság, hogy az e-mailek szövege akár Wordben vagy OpenOffice-ban is megszerkeszthető, és bekerült az automatikus mentés funkció is a programba.

A GroupWise 8 már magyar nyelven is elérhető a Novell Magyarország értékesítési partnereinél. Magyarországon a GroupWise új felhasználók számára a több terméket (többek között az OpenOffice.org Novell Editiont) is tartalmazó Novell Open Workgroup Suite csomag részeként szerezhető be a legkedvezőbben, az ajánlott listaár 1 év követéssel 103 euró.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle