Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csökkentsünk rendszerünk túlterheltségén!

Laptop

Csökkentsünk rendszerünk túlterheltségén!

Be-belassul a számítógép? Nem olyan stabil már, mint régen? Nem kell feltétlenül újratelepíteni…

Kivel nem fordult volna már elő, hogy a frissen telepített Windows szinte „szaladt”, aztán eltelt néhány hónap, esetleg egy-két év, és már szinte csak vánszorgott az operációs rendszer? Mindmáig meg nem oldott rákfenéje Microsoft asztali operációs rendszereinek a programtelepítés során bekerülő „szemét”, amely jelentősen visszafogja a számítógép teljesítményét. Emellett persze számos más tényező is befolyásolja az élményt, de az biztos, hogy a használat – amennyiben használat alatt új programok alkalmazásba vételét is értjük -, belassítja a Windows-t.

A Process Lasso (letöltés itt) a process-ek irányából közelíti meg az operációs rendszer optimalizálását. A szoftver képes arra, hogy felügyelje futásukat, és a CPU-t túlságosan lefoglaló process-ek erőforrásigényét visszafogja, amivel javul a rendszer felhasználói beavatkozásokra adott reakcióképessége. Automatikusan le tudja állítani a nem kívánt process-eket, logolni az elindított process-eket stb. Nem a Task manager lecserélésére hivatott az alkalmazás, sokkal inkább az ott megismert alapvető lehetőségek kiterjesztésére.

A legfrissebb, grafikus kezelőfelületét érintő apróbb változásokon átesett 3.26-os változat letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés