Connect with us

technokrata

A legújabb Solaris 10

Laptop

A legújabb Solaris 10

A Sun Microsystems megjelentette az operációs rendszer legújabb, 10 10/08 számú verzióját.

Az OpenSolaris közösség által a közelmúltban végzett fejlesztések könnyebb adatkezelést tesznek lehetővé a ZFS fájlrendszerben – az új verzió fokozott adatintegritást és teljes körűen integrált helyreállítási funkcionalitást biztosít. A ZFS fájlrendszer bármilyen szintű rendszeren használható kizárólagos fájlrendszerként, amely támogatja a rendszerbetöltést és/vagy a gyökérfájlrendszerként való alkalmazást.

Emellett az OS virtualizációs technológiái, így a Solaris Containers környezet is olyan új funkciókkal bővült, amelyek még könnyebbé teszik a munkakörnyezetek migrációját a Solaris környezetek között és csökkentik a futtatókörnyezet különböző rendszerkonfigurációk közötti áthelyezéséhez kapcsolódó adminisztrációs terheket. A Sun és az Intel pedig folytatja az együttműködést annak érdekében, hogy a Solaris 10 támogassa az Intel legújabb processzorcsaládját.

Szintén fontos jellemző, hogy a kompatibilitás továbbra is kulcsfontosságú a Solaris 10 operációs rendszer számára. Frissítési modellje révén az ügyfelek egyszerűen frissíthetik operációs rendszerüket a Solaris 10 10/08 verzióra további szoftver- vagy hardverfrissítések, illetve anélkül, hogy meglévő projektjeiket vagy alkalmazásaikat újra kellene tanúsíttatniuk. Emellett a Solaris 10 10/08 teljes mértékben kompatibilis maradt több mint 7000 külső fejlesztésű termékkel és az ügyfelek saját fejlesztésű alkalmazásaival.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle