Connect with us

technokrata

Adataink biztonsága – eső előtt köpönyeg az APC-től

Laptop

Adataink biztonsága – eső előtt köpönyeg az APC-től

„Mi lenne ha” forgatókönyvek kiértékelése, még az események bekövetkezte előtt.

Az adatközpontok fizikai infrastruktúrájának felügyeletét biztosító APC InfraStruXureR Central, Capacity Manager és Change Manager termékei tervezési, működtetési és megfigyelési lehetőségeket kínál az adatközpont fizikai infrastruktúrájának átfogó felügyeletéhez, és biztosítja a dinamikus adatközponti környezetek energiaellátását, hűtését, fizikai helykihasználását és biztonságát. Támogatja a különböző gyártók berendezéseiből álló fizikai infrastruktúrát, illetve lehetőséget biztosít a nem az APC által gyártott berendezések támogatásának fejlesztéséhez. A fizikai infrastruktúra-eszközök részletes információi egyetlen felügyeleti alkalmazásban összesíthetők. Készlet- és munkafolyamat-kezelő eszközöket tartalmaz, ezzel lehetővé téve az adatközpontban található informatikai és fizikai infrastruktúra-berendezések feltérképezését. A Capacity Manager alkalmazással együtt használva elvégezhető a fizikai infrastruktúra prediktív szimulációja és modellezése, valamint a “mi lenne, ha” forgatókönyvek kiértékelése még az események bekövetkezte előtt.

„Az APC adatközpont-felügyeleti termékcsomagja valós idejű adatokat és közös adatbázist használ, ami azt jelenti, hogy az adatközpontot érintő döntések valós tényeken alapulnak, nem csupán a különálló készletkezelő eszközökbe táplált becsült adatokon.” – mondta Szarka Attila, az APC rendszermérnöke. A nagyobb teljesítménysűrűséget igénylő technológiák – például a virtualizáció elterjedése – megköveteli, hogy az adatközpontok üzemeltetői egyszerűen válthassanak a felügyelet, a tervezés és az üzemeltetés tevékenységi területei között. Az APC új adatközpont-felügyeleti termékcsomagja mindezen funkciókat egyetlen konzolon keresztül teszi elérhetővé, biztosítva, hogy a legfrissebb adatokkal dolgozhassanak.

Néhány további jellemzője:
– skálázhatóság akár 4025 eszközig – nyílt vagy privát hálózaton
– az informatikai berendezések elhelyezését segítő tanácsadó
– energiaellátási útvonalak és összefüggések ellenőrzése
– háromfázisú szünetmentes tápegységek terheléselosztása és elemzése
– megújult, 10 nyelvre honosított felhasználói felület
– APC eszközök tömeges konfigurációja és a firmware-k frissítése
– opcionális video-megfigyelő modul elősegíti az adatközpont vizuális ellenőrizhetőségét

Az InfraStruXure Central berendezések három árkategóriában érhetők el, amelyek mindegyike növekvő skálázhatóságot biztosít. Az összes berendezés tartalmazza a Change Manager és a Capacity Manager modulokat, amelyeket a felhasználók licenckulcsok megvásárlásával aktiválhatnak. Az APC emellett teljes körű támogatási szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek számára, többek között beszerelést, telepítést, konfigurációt, valamint tanácsadást. Speciális képzési és oktatási szolgáltatások szintén elérhetők.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin