Connect with us

technokrata

Energiatakarékos hálózati eszközök

Laptop

Energiatakarékos hálózati eszközök

Környezetbarát és gyors működés, a Netgeartől.

A NETGEAR vezetéknélküli N router (WNR2000), vezetéknélküli N modem router (DGN2000), vezetéknélküli N router és USB adapter készlet (WNB2100) könnyen beüzemelhető a Push ´N´ Connect szolgáltatás segítségével. Szükségtelenné teszi (a Wi-Fi védett telepítővel – WPS – együtt) a hálózati jelszavak megjegyzését azzal, hogy mindössze egy gombnyomással lehetővé teszi a felhasználóknak a számítógépek biztonságos routerhez kapcsolását. Az első két termék rendelkezik a környezetbarát „Netgear Green” jellemzőivel, melyek a 80 százalékban újrahasznosított anyagokból készült csomagolást, az Energy Star minősítésű energiaellátást, és az energiakímélő ki-/bekapcsoló gombot jelentik.

A vezeték nélküli N modem router (DGN2000) tartalmaz egy ADSL2+ modemet, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy frissítsék a meglévő DSL eszközüket, és szükségtelenné teszi egy külső modem használatát. A készülék többszörös SSID támogatással rendelkezik, ezáltal lehetővé téve, hogy a vendég jogosultságú belépések a felhasználó saját jelszavának megosztása nélkül is megtörténhessenek.

A két router további jellemzői: NAT és SPI tűzfal, Denial-of-Service (DOS) védelem, IDS, WiFi Protected Access (WPA2-PSK, WPA-PSK), Wired Equivalent Privacy (WEP), Wireless Access Control, mely a jogosulatlan vezeték nélküli készülékeket leplezi le. Egy éves garancia és 24 órás technikai támogatás jár hozzájuk. Az USA-ban a két termék kiskereskedelmi ára 89 és 119 dollár.

Az adapterkészletek tartalmazzák a RangeMax vezeték néküli N USB 2.0 adaptert (WN111), a Netgear vezetéknélküli N routert (WNR2000) és a vezeték nélküli DSL modemes N routert (DGN2000). Egy éves garancia és 24 órás technikai támogatás mellett kiskereskedelmi áruk 129 dollár.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek