Connect with us

technokrata

Hangulatunktól függő színű notebook

Laptop

Hangulatunktól függő színű notebook

A legújabb Amilo noteszgépet érzelmi állapotunknak megfelelően „színezhetjük be”.

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta otthoni noteszgép-családja legújabb tagját: a kompakt Amilo Mini Ui 3520 modellt. A 23×17,5 cm méretű új notebook akár a táska zsebében elfér. Processzora Intel Atom N270 (amely 1,6 GHz-es órajelen üzemel), az akkumulátor-üzemidő pedig a négy órát is elérheti. A mini noteszgép Microsoft Windows XP Home Edition operációs rendszert futtat, merevlemezének kapacitása 60GB.

8,9 hüvelykes, tükröződésmentes kijelzőjének és 1 kg tömegének köszönhetően gazdája a szabadban is chatelhet barátaival vagy internetezhet – igénybe véve az integrált WLAN vagy Bluetooth technológiát. VoIP célokra a gépbe integrált mikrofon és az 1,3 megapixeles webkamera gondoskodik. A Cyberlink előtelepített YouCam szoftverével a felhasználó háromdimenziós avatart készíthet a beszélgetéshez vagy morphing szoftverrel szerkesztett vicces képekkel dobhatja fel barátai hangulatát. A 4-in-1 kártyaolvasóval áttölthetők a digitális fényképezőgéppel készített fotók a noteszgépre – vagy kinyomtatva felhasználhatók a gép dekorálására.

Összesen öt különböző színű, rápattintható borítás rakható a fekete-fehér külsőre – ezzel a felhasználó hangulatához igazíthatja, és tetszés szerint változtathatja gépe megjelenését, az áttetsző borító alá saját fotóit téve pedig egyedivé változtathatja az Amilo külsejét.

Az új gép október végén kerül a szaküzletekbe.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák