Connect with us

technokrata

Adobe Acrobat 9, magyarul

Laptop

Adobe Acrobat 9, magyarul

Immár magyar nyelven is elérhető a szoftver kilences változata.

Az Acrobat 9 új funkcióinak egy része az acrobat.com weboldalra épül, amelyen ingyenesen megoszthatjuk (tárolhatjuk) PDF dokumentumainkat, és valósidejű csoportmunkára hívhatjuk munkatársainkat, partnereinket. A belépéshez mindössze egy Adobe ID szükséges – ugyanezzel az azonosítóval használhatjuk az Adobe Photoshop online változatát -, cserébe 5 GB tárhelyet kapunk, és 5 dokumentumot díjmentesen PDF-be konvertálhatunk.

Az Acrobat 9-ből indított csoportos nézetben a résztvevők egyszerre láthatják a PDF-et, és a chat ablak segítségével valósidőben kommunikálhatnak. Az űrlapok kitöltése is egyszerűbb lett: többé nem kell elmenteni, majd e-mailben visszaküldeni a fájlt, elég, ha csak szinkronizáljuk a dokumentumot az acrobat.com-on. A csoportos korrektúra során született megjegyzéseket összegyűjthetjük, és nyomon követhetjük.

A szoftver tartalmazza az ingyenes Adobe Flash Player 9 lejátszót, így akár PDF-be ágyazott Flash videót vagy Flash alkalmazásokat is megtekinthetünk. Az ingyenes PDF olvasóban a beágyazott videókat és 3D-s objektumokat is megtekinthetjük, véleményezhetjük. Ezenfelül lehetőségünk van külső hivatkozások (RSS, Google Maps stb.) kezelésére is.

Az Acrobat 9-nek három változata létezik:
• Adobe Acrobat 9 Standard
• Adobe Acrobat 9 Pro
• Adobe Acrobat 9 Pro ExtendedSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle