Connect with us

Hirdetés

technokrata

Háttérvilágítás a billentyűzeten

Laptop

Háttérvilágítás a billentyűzeten

Logitech Illuminated Keyboard – beépített háttérvilágítással.

Három új termékkel jelentkezett a Logitech: az Illuminated Keyboard beépített háttérvilágítással, PerfectStroke billentyűrendszerrel és a Logitech eddigi legvékonyabb formatervével dicsekedhet. A Logitech diNovo hordozható gépekhez készült billentyűzetet azoknak a laptop tulajdonosoknak ajánlják, akik egeret használnak, és emellett szívesen látnának egy kényelmesebb billentyűzetet is. A Logitech Cordless Desktop S520 pedig egy vezeték nélküli billentyűzet-egér összeállítás.

A Logitech Illuminated Keyboard
A Logitech kivilágított billentyűzetével még teljes sötétségben is lehet gépelni. A manapság használatos háttér-világítási megoldásokat továbbfejlesztve a Logitech parányi lencsékből álló fényterelőket, többrétegű festést és lézeres gravírozást használt, amitől a megvilágítás fényesebb, a kontúrok élesebbek, a betűk jobban olvashatóak. Akár egy e-mailt kell legépelni a sötét szobában, vagy egy ismerőssel üzeneteket váltani a félhomályban, a szabályozható háttérvilágítás mindig épp elegendő fényt biztosít a tevékenységhez. Az átlátszó borítású, vékony, a tetőtől talpig mindössze 9,3 milliméteres Illuminated Keyboard teljes kiosztású (számológép-gombokat is tartalmazó) billentyűzet; rajta puha tenyértámasz, komplett funkciógomb-sor, multimédia gombok és hangerőszabályzó is helyet kapott.

A PerfectStroke billentyűrendszer
A Logitech megvilágított billentyűzete és a diNovo laptop billentyűzet is a Logitech PerfectStroke billentyűrendszert használja, ami kényelmes, gördülékeny és csendes gépelést biztosít. A PerfectStroke billentyűk lenyomásukkor a hagyományos laptop billentyűzeteknél nagyobb utat tesznek meg: 3,2 millimétert a szokásos 2,2 milliméterhez képest. Ennek köszönhetően az egyes billentyűk aktiválásához szükséges ujjmozdulat kényelmesebbé válik. A mikro-ollós szerkezet egyenletesen osztja el a nyomóerőt a gombok felületén, így egy billentyű leütése még akkor is ugyanolyan érzés, ha éppen csak az élét találjuk el.

A Logitech diNovo billentyűzet laptop gépekhez
Bár a hordozható számítógépek egyre népszerűbbek, tulajdonosaiknak gyakran kényelmükből vagy eszköztárukból kell feláldozniuk a kis méret és a szállíthatóság kedvéért. Az első, kifejezetten laptop PC felhasználásra kialakított Logitech billentyűzet, a diNovo a PerfectStroke billentyűk kényelme mellett számológép-gombokkal teljes kiosztást is kínál. A diNovo laptop billentyűzetet a Logitech Alto Connect vagy Logitech Alto Express állványokkal együtt használva hordozható számítógépünket játékhoz és munkára is alkalmas munkaállomássá alakíthatjuk, és az állvány még a laptop hőkibocsátásától is megvédi testünket. A billentyűzet vékony (tetőtől talpig mindössze 22,1 milliméteres) fényes fekete borítást és polírozott alumínium tenyértámaszt kapott.

Mivel hordozható gépeinket gyakran használjuk rádiójelekkel terhelt környezetben, a Logitech 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátviteli rendszere az interferenciák csökkentése által gondoskodik róla, hogy a készülék használatát késések vagy kihagyások ne zavarják. Az energiagazdálkodási rendszer és a vezeték nélküli átvitel fejlesztésével a Logitech mérnökeinek sikerült elérniük, hogy a billentyűzet egy elemcserével akár 3 éven át működőképes maradjon.

A Logitech Cordless Desktop S520 billentyűzet-egér kombináció
Matt-fekete és szürke színeket, lekerekített sarkokat és enyhén ívelt tenyértámaszt kapott az S520 billentyűzet-egér kombináció, mely hosszú elem-élettartammal rendelekzik: az egér akár nyolc hónapig, a billentyűzet pedig akár 15 hónapig működik egy elemkészlettel. A gyorsgombokkal egyetlen érintésre előhívható a Word, az Excel vagy a webböngésző. További négy programozható funkcióbillentyű, multimédia vezérlő és hangerőszabályzó gombok gondoskodnak róla, hogy a fényképek és zenék kezelése a lehető legegyszerűbb legyen.

A Logitech Illuminated Keyboard megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is októberre várható. Ajánlott fogyasztói ára egy cent híján 80 euró lesz. A Logitech diNovo Keyboard for Notebooks októbertől lesz kapható világszerte, egy cent híján 90 euró ajánlott fogyasztói áron. A Logitech Cordless Desktop S520 előreláthatólag szeptemberben jelenik majd meg világszerte, ajánlott fogyasztói ára Európában egy cent híján 60 euró lesz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés