Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komplex kábelezéssel a maximális helykihasználás érdekében

Laptop

Komplex kábelezéssel a maximális helykihasználás érdekében

Bővítette rackszerkény-választékát az APC.

Az új termékkínálat tagjai a kisebb informatikai helyiségektől a nagy adatközpontokig lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak többek között a komplex kábelkezelésre, a teljesítménysűrűség és a hűtési hatékonyság növelésére; mindezt rendezett környezetben, mindeddig ismeretlen racktartozékokkal, energiatakarékosan.

A rackszekrénycsalád az alábbi új termékekkel bővült:
– Az AR3357 NetShelter SX modell egy 48U magas, 750 mm széles, 1200 mm mély szekrény, amely az extrém kábelvezetés problémájára valamint a rackbe szerelhető áramelosztó egységek maximális helykihasználására biztosít megoldást mind a szerverszobákban, mind pedig az adatközpontokban.
– Az AR3104 NetShelter SX egy 24U magas, 600 mm széles és 1070 mm mély szekrény, amely olyan fiókirodák számára készült, ahol kevés a hely egy EIA-310 szabvány szerinti berendezés számára. A kábelek könnyű rendezését a kábelcsatlakozó konzol, és a hátsó ajtón található nyílás biztosítja, míg a biztonságot a lezárt tető garantálja.
– Az új Horizontal and Vertical Cable Management termékek a nyitott keretű, függőleges kábelrendezés lehetőségét kínálják a meglévő 750 mm széles NetShelter SX szekrényekben. Ezeket az eszközöket nagy switch-ekkel és patchpanelekkel való használatra tervezték. Az 1U (AR8602) és 2U (AR8600) vízszintes, műanyagtartókkal és fedőkkel felszerelt kábelrendezők egy- és kétoldalú (AR8601) kivitelben is kaphatók, hogy a nagysűrűségű patchpanelek oldalanként akár 250 kábelt is fogadni tudjanak. A 2 és 4 oszlopos, nyitott rackekhez készült nagyteljesítményű (AR8650) és (AR8651) függőleges kábelrendezők az egy-egy U magasságú területeken belüli kábelrendezési problémákat oldják meg. Takarólemezeik tiszta, rendezett külsőt kölcsönöznek a szekrénynek.
– A KoldLok Raised Floor Grommet eddig ismeretlen volt a racktartozékok választékban. Ezek a több méretben elérhető eszközök álpadlós környezetben segítik a légáramlást a kábelátvezetések rugalmas, kefés lezárásával. Egy álpadló lap szabad nyílásain (pl. a kivágott kábelátvezető nyílásokon) a hideg levegő nem megfelelő helyekre áramolhat, illetve csökken az álpadló alatti statikus nyomás. A légnyomáscsökkenés befolyásolja az adatközpont hűtésének hatékonyságát, amelyre hatékony és megbízható megoldást nyújt az APC KoldLok termékválasztéka.

A rackszekrények áramelosztási termékválasztéka az alábbiakkal gazdagodott:
– Az új AP7856 Metered Rack PDU azoknak az ügyfeleknek ajánlott, akik a megfelelő energiaellátás, helykialakítás, és kábelrendezés biztosításakor a hot-swap blade részegységek elérhetőségénél problémába ütköztek. Az AP7856 az első és eddig egyetlen olyan függőleges, rackszekrénybe készült áramelosztó egység, amely nem foglal el U helyet a rackből és a HP c-class blade szerverek minden részegységéhez lehetővé teszi a hozzáférést. A 3 fázisú 22kW-os PDU mindemellett távolról is elérhető, konfigurálható és menedzselhető. Az egység színkódolt csatlakozóaljzatai vizuális jelölésekkel segítik az áramkörök terheléskiegyenlítését és kiépítését.
– Az új generációs Rack Automatic Transfer Switch redundáns tápellátást biztosít az egy tápegységgel rendelkező készülékek számára. Az 1U és 2U méretben elérhető készülékek beépített hálózati felügyeleti megoldást is tartalmaznak, és a több csatlakozónak köszönhetően nem igénylik másodlagos áramelosztó eszközök használatát a rackekben.
– Az új In-Line Current Meter eszközök áram mérési és felügyeleti lehetőséget biztosítanak az adatközpontokban alkalmazott, hálózati kapcsolattal és felügyeleti megoldással nem rendelkező elosztók, illetve különálló (nem rackbe szerelt) eszközök számára. Három 230 voltos modell került forgalomba, ebből 2 egyfázisú, 16 és 32 amperes, valamint egy nagy teljesítménysűrűségű területre ajánlott háromfázisú, 32 amperes modell. A megoldás alkalmazása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bármikor ellenőrizhessék az egyes berendezések/elosztók áramfelvételét, illetve a riasztási lehetőség elkerülhetővé teszi a túlterhelések kockázatának elkerülését.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés