Connect with us

technokrata

Félárú Microsoft Office a boltokban

Laptop

Félárú Microsoft Office a boltokban

Iskolakezdéskor a Microsoft Office 2007 Otthoni és Iskolai verziója számítástechnikai üzletek és a nagy áruházláncok polcain is feltűnik.

A nagy áruházláncok és számítástechnikai szakboltok polcain is feltűnik majd a Microsoft Office Otthoni és Iskolai verziója. A kedvezményes csomag ára rendkívül kedvező, az akció előtti árnál mintegy 50 százalékkal olcsóbban, 16 990 forintért vásárolhatják meg az érdeklődök.

A csomag négy alkalmazást tartalmaz, a Word szövegszerkesztőt, az Excel táblázatkészítőt, és a PowerPoint prezentációkészítőt mindenki ismeri. A negyedik, a OneNote jegyzetkészítő alkalmazás a legkevésbé ismert. Ez az a jegyzetfüzet, amiről mindenki álmodik – állítja Civin Péter a Microsoft infomunkás üzletága vezetője. Az alkalmazásba képeket tudunk beilleszteni, feladatokat tudunk meghatározni. Talán ez az egyedüli Office alkalmazás, amiben nincs Mentés gomb, a szoftver mindent azonnal elment. Az árcsökkkentési kampány célja azokhoz is eljuttatni az irodai csomagot, akik számára korábban annak ára miatt nem volt elérhető – olvasható a Microsoft közleményében.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák