Connect with us

technokrata

Csatold fel az egered!

Laptop

Csatold fel az egered!

A lézer-egér a laptopra csatolva szállítható.

A felhasználók többsége szívesebben használ egeret a laptop gépek beépített érintőpadja helyett, de amikor gépével átmegy a másik szobába, az egér gyakran lemarad. Erre kínál megoldást a Logitech V550 Nano, vezeték nélküli, laptop gépekhez készült lézer-egér. A Clip-and-Go dokkoló segítségével az egeret könnyedén a számítógéphez lehet csatolni, így összefogva cipelhetjük őket. A V550 Nano-hoz Plug-and-Forget vevőegység jár, ami olyan apró, hogy ha az ember egyszer bedugja a számítógépbe, örökre meg is feledkezhet róla. A nano-méretű vevőegység olyan kevéssé áll csak ki a laptop síkjából (mindössze 8 millimétert), hogy még a számítógép elpakolásakor sem kell kihúzni belőle.

A magunkkal hordozott kiegészítők miatt többet kell gondolnunk az akkumulátorok élettartamára is. Ki szeretne olyan egeret hurcolni magával, amiben kimerült az elem? Az új V550 egér akár 18 hónapig is bírja egy elemkészlettel. Jelenleg ez az egyetlen Logitech vezeték nélküli lézeres egér, ami ilyen hosszú üzemidőt biztosít. A V550 Nano automatikusan kikapcsolódik, amikor a dokkolóra helyezzük, vagy amikor a vevőegységet az egér belsejében tároljuk, így még tovább növeli az elemek élettartamát.

Munkánkat segíti, hogy a V550 egér görgetőkerekét meglendítve az szabadon pörögve pillanatok alatt végiglapoz hosszú dokumentumokon vagy weboldalakon. Ha a kereket lenyomjuk, átkapcsol léptető-módba, ahol kattanástól kattanásig lépkedve könnyen válogathatunk listák elemei, fájlok vagy fényképek között. A görgetőkerék alatti gombot megnyomva még a futó alkalmazások között is válogathatunk.

Jelerősségének köszönhetően az egér 300-szor gyorsabban tud adatokat továbbítani a vevő felé, mint a hagyományos, 27 MHz-en működő technológiák. A Logitech 2,4 GHz-es vezeték nélküli megoldása jelentősen csökkenti a rádiójelek interferenciájából eredő zavarokat.

A V550 Nano két színösszeállításban lesz kapható: szürke alap ezüstös díszítésekkel és ezüst alap mélykék díszítésekkel. Az új Logitech egérhez két Clip-and-Go dokkolóegység is jár, egy ezüst és egy fekete színű. A tartozék szerelőkészlettel a dokkoló felszerelése és – szükség esetén – eltávolítása is egyszerű. Az új Logitech egér PC és Mac számítógépekkel is használható, a Clip-and-Go dokkolóegység pedig mindenféle laptop stílussal kompatibilis.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák