Connect with us

Óriás Lenovo notebook

Laptop

Óriás Lenovo notebook

Van rajta minden, mi szem-szájnak ingere: hatalmas kijelző, numerikus billentyűzet és érintésérzékeny beviteli felület. És ami belül lapul…

17 colos LCD-vel szerelten kínálja a hét elejétől kezdve a Lenovo legújabb noteszgépét, a Thinkpad W700-ast. Hatalmas kijelzője lehetővé tette, hogy a hordozható számítógépekről legtöbbször lespórolt numerikus billentyűzet is helyet kapjon rajta. Ám nem csak ez az egyetlen érdekessége a masinának; amint az az alábbi videón is látszik, érintésérzékeny felületén (ami MELLETT még rendelkezik touchpaddel is) a megszokottól eltérő módon is kommunikálhatunk a mobil eszközzel. Emellett ellátták színkalibrálóval is, ami a profi fotósoknak, kiadványszerkesztőknek fontos kiegészítő lehet.

Ugyanakkor nem spórolt a távol-keleti gyártó a belsőt illetően sem. Négymagos processzor dolgozik benne: az Intel egyik pontosabban meg nem nevezett Quad Core Extreme CPU-ja. Emellé Nvidia grafikus vezérlőt szerelt a vállalat: egy Quadro FX 3700-as áll a munkaállomásokra váró feladatok ellátására készen, 1 GB-nyi memóriával. Operatív tára pedig akár 8 GB-os kapacitású is lehet (DDR3 SDRAM-okról beszélünk).

Két merevlemez-dokkolóval látták el, így a winchestereket RAID 0 vagy 1 kötetekbe lehet szervezni – de igény szerint akár el is hagyható a mágneses adatrögzítési forma, és SSD is szerelhető a masinába. Opcionálisan Blu-ray író jár hozzá – amennyiben ránk szakadt a bank. A W700-as ugyanis közel 3000 dollárba kerül, és ez még csak az induló ára.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom