Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop: mennyibe kerül egy játékra is kiváló masina?

Laptop

Laptop: mennyibe kerül egy játékra is kiváló masina?

Meglepően olcsó.

Nemsokára, augusztus 14-én dobja piacra az amerikai Gateway P-7811 FX fantázianevű noteszgépét, mely üdítő színfolt a sok pici netbook között. Szinte semmilyen kompromisszumot nem kötött a vállalat; csak pakolta, pakolta a nagyteljesítményű alkatrészeket a hordozható masinába – így sikerült is elérni, hogy még a legmodernebb játékok is meglepően jól futnak rajta.

Egy alacsony fogyasztású Intel Core 2 Duo processzor adja az egész gép lelkét: a P8400-as 2,26 GHz-es órajelen üzemel, 3 MB-nyi L2 cache-sel rendelkezik, frontoldali buszsebessége pedig 1066 MHz. A lapka egy PM45 Express chipkészlettel rendelkező alaplapba került, melybe a 3D-s teljesítményért felelős Geforce 9800M-GTS is csatlakozik. Ez 512 MB-nyi GDDR3 memóriával rendelkezik, ami így együtt elismerésre méltó tempót biztosít a játékok alatt. 17 colos kijelzője WUXGA (1920×1200) felbontású LCD, vagyis képes full HD-s filmek megjelenítésére is.

200 GB-os merevlemez kapacitással, 8-szoros DVD-íróval, HDMI 1.2 csatlakozóval és öt-az-egyben kártyaolvasóval rendelkezik a Gateway ezen noteszgépe. Egy 1,3 megapixeles, az LCD kávájába integrált webkamera teszi teljessé az élményt, így videobeszélgetések lebonyolítására is lehetősége nyílik a tulajdonosnak. A kilenccellás lítium-ionos akkumulátorral felszerelt, 4,2 kilogrammos laptop ára 1500 dollár, ami a gyenge zöldhasú miatt nem is olyan drága: nagyjából 230 ezer forintnak felel meg. Tessék bemenni egy nagyáruházba itthon, és megnézni, mit kap ennyi pénzért a vevő – garantált, hogy a fenti konfigurációt nem…



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés