Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elavult routerek “felturbózása”

Laptop

Elavult routerek “felturbózása”

Régi az otthoni hálózat szíve? Nem támogatja a leggyorsabb Wi-Fi szabványt? Ki ne dobjuk, itt a megoldás!

A Netgear Wireless-N upgrade eszköze (WNEB3100) olyan Plug-and-Play megoldás, amivel bármilyen PC könnyen kompatibilissá tehető a kétsávos, 5 GHz-es vezetéknélküli n szabvánnyal. Magába foglal egy Netgear 5 GHz vezetéknélküli-N HD hozzáférési pontot (WNHDE111) és egy RangeMax kétsávos Wireless-N adaptert (WNDA3100). Csak be kell dugni a WNHDE111-et a már meglévő routerbe vagy gatewaybe, és máris kihasználhatók a 802.11n előnyei. „Egyszerűen csak csatlakoztatniuk kell az eszközt a vezetéknélküli készülékükhöz, sem újrakábelezésre, sem újrakonfigurálásra nincs szükség és semmilyen már meglévő eszközt nem kell lecserélni.” – mondta Som Pal Choudhury, a vállalat vezetéknélküli részlegének termékmenedzsere.

A kevesebb adatforgalmat bonyolító 5 GHz-es sáv használatával a WNHDE111 több csatornát, nagyobb sebességet és megbízhatóbb vezetéknélküli kapcsolatokat biztosít. Ha egy már létező 802.11b/g hálózathoz csatlakoztatjuk az upgrade eszközt, akkor egy kétsávos hálózatot kapunk, amely együtt fog működni minden Wi-Fi képes készülékkel. A 802.11n szabványt már gyárilag támogató laptopok automatikusan a lehető legnagyobb sebességű hálózatra fognak csatlakozni, a régebbi laptopok és asztali számítógépek pedig a RangeMax kétsávos vezetéknélküli-N adapter segítségével kapcsolódhatnak.

A Netgear eszköze el van látva Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkcióval is, emellett megtalálható benne a „Push ´N´ Connect” lehetőség is, amely szükségtelenné teszi, hogy hosszú jelszavakat kelljen megadnunk. Használatával könnyen és gyorsan hozhatunk létre biztonságos és megbízható kommunikációt bármilyen WPS képes készülékkel. A vezetéknélküli-N upgrade eszköz támogatja a Quality of Service (QoS) funkciót – ennek előnyeit elsősorban a hang és videó alapú alkalmazásoknál, valamint a játékoknál lehet megtapasztalni.

Egyéves garancia és non-stop technikai támogatás jár a készülékhez, amely viszonteladóknál és az online boltokban vásárolható meg, 149 dolláros ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés