Connect with us

Elavult routerek “felturbózása”

Laptop

Elavult routerek “felturbózása”

Régi az otthoni hálózat szíve? Nem támogatja a leggyorsabb Wi-Fi szabványt? Ki ne dobjuk, itt a megoldás!

A Netgear Wireless-N upgrade eszköze (WNEB3100) olyan Plug-and-Play megoldás, amivel bármilyen PC könnyen kompatibilissá tehető a kétsávos, 5 GHz-es vezetéknélküli n szabvánnyal. Magába foglal egy Netgear 5 GHz vezetéknélküli-N HD hozzáférési pontot (WNHDE111) és egy RangeMax kétsávos Wireless-N adaptert (WNDA3100). Csak be kell dugni a WNHDE111-et a már meglévő routerbe vagy gatewaybe, és máris kihasználhatók a 802.11n előnyei. „Egyszerűen csak csatlakoztatniuk kell az eszközt a vezetéknélküli készülékükhöz, sem újrakábelezésre, sem újrakonfigurálásra nincs szükség és semmilyen már meglévő eszközt nem kell lecserélni.” – mondta Som Pal Choudhury, a vállalat vezetéknélküli részlegének termékmenedzsere.

A kevesebb adatforgalmat bonyolító 5 GHz-es sáv használatával a WNHDE111 több csatornát, nagyobb sebességet és megbízhatóbb vezetéknélküli kapcsolatokat biztosít. Ha egy már létező 802.11b/g hálózathoz csatlakoztatjuk az upgrade eszközt, akkor egy kétsávos hálózatot kapunk, amely együtt fog működni minden Wi-Fi képes készülékkel. A 802.11n szabványt már gyárilag támogató laptopok automatikusan a lehető legnagyobb sebességű hálózatra fognak csatlakozni, a régebbi laptopok és asztali számítógépek pedig a RangeMax kétsávos vezetéknélküli-N adapter segítségével kapcsolódhatnak.

A Netgear eszköze el van látva Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkcióval is, emellett megtalálható benne a „Push ´N´ Connect” lehetőség is, amely szükségtelenné teszi, hogy hosszú jelszavakat kelljen megadnunk. Használatával könnyen és gyorsan hozhatunk létre biztonságos és megbízható kommunikációt bármilyen WPS képes készülékkel. A vezetéknélküli-N upgrade eszköz támogatja a Quality of Service (QoS) funkciót – ennek előnyeit elsősorban a hang és videó alapú alkalmazásoknál, valamint a játékoknál lehet megtapasztalni.

Egyéves garancia és non-stop technikai támogatás jár a készülékhez, amely viszonteladóknál és az online boltokban vásárolható meg, 149 dolláros ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő