Connect with us

technokrata

Környezetbarát Wi-Fivel az áramszámlát is csökkenthetjük

Laptop

Környezetbarát Wi-Fivel az áramszámlát is csökkenthetjük

Akár 40% energia-megtakarítással.

A D-Link bemutatta környezetbarát otthoni Wi-Fi routerét, mely akár 40% energia megtakarításra képes. Az eszközök a D-Link Green Ethernet technológiát alkalmazzák, mely oly módon takarít meg energiát, hogy automatikusan észleli a kapcsolat állapotát és a hálózati kábel hosszát, majd ehhez igazítja a felhasznált energiát. A D-Link routerek Wi-Fi ütemezésre is képesek, melynek segítségével könnyedén beprogramozhatjuk, mikor van szükség a Wi-Fi jelekre, és mikor nincs, így további energiát takaríthatunk meg. Az első Green technológiát alkalmazó termékek a D-Link Wireless N Gigabit Router (DIR-655) és a D-Link Wireless N Quad Band Gigabit Router (DIR-855). A D-Link ingyenes firmware frissítést biztosít azon termékekhez, melyeket a Green firmware kiadása előtt vásároltak meg.

A D-Link Green Wi-Fi routerek energia megtakarítást valósítanak meg a Wi-Fi ütemezővel együtt alkalmazva, mely lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználó előre beállítsa rádiójelek sugárzásának indítását, és kikapcsolását. A vezetékes kapcsolat és a Wi-Fi kikapcsolását támogató energiatakarékos eszközök, a DIR-655 és a DIR-855, 32 illetve 41%-os energia megtakarításra képesek a hagyományos Green technológia nélküli eszközökhöz képest.

A Green Ethernet technológiát alkalmazó D-Link Wi-Fi router termékcsalád bevezetése része az egész vállalatra kiterjedő Green kezdeményezésnek: a termékfejlesztés és -gyártás az RoHS és a WEEE irányelvek szerint történik. Az RoHS korlátozza az elektronikus eszközök gyártása során felhasznált szennyező anyagok mennyiségét, míg a WEEE szabvány a hulladékkezelésre és újrahasznosításra vonatkozik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd