Connect with us

Hirdetés

technokrata

Környezetbarát Wi-Fivel az áramszámlát is csökkenthetjük

Laptop

Környezetbarát Wi-Fivel az áramszámlát is csökkenthetjük

Akár 40% energia-megtakarítással.

A D-Link bemutatta környezetbarát otthoni Wi-Fi routerét, mely akár 40% energia megtakarításra képes. Az eszközök a D-Link Green Ethernet technológiát alkalmazzák, mely oly módon takarít meg energiát, hogy automatikusan észleli a kapcsolat állapotát és a hálózati kábel hosszát, majd ehhez igazítja a felhasznált energiát. A D-Link routerek Wi-Fi ütemezésre is képesek, melynek segítségével könnyedén beprogramozhatjuk, mikor van szükség a Wi-Fi jelekre, és mikor nincs, így további energiát takaríthatunk meg. Az első Green technológiát alkalmazó termékek a D-Link Wireless N Gigabit Router (DIR-655) és a D-Link Wireless N Quad Band Gigabit Router (DIR-855). A D-Link ingyenes firmware frissítést biztosít azon termékekhez, melyeket a Green firmware kiadása előtt vásároltak meg.

A D-Link Green Wi-Fi routerek energia megtakarítást valósítanak meg a Wi-Fi ütemezővel együtt alkalmazva, mely lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználó előre beállítsa rádiójelek sugárzásának indítását, és kikapcsolását. A vezetékes kapcsolat és a Wi-Fi kikapcsolását támogató energiatakarékos eszközök, a DIR-655 és a DIR-855, 32 illetve 41%-os energia megtakarításra képesek a hagyományos Green technológia nélküli eszközökhöz képest.

A Green Ethernet technológiát alkalmazó D-Link Wi-Fi router termékcsalád bevezetése része az egész vállalatra kiterjedő Green kezdeményezésnek: a termékfejlesztés és -gyártás az RoHS és a WEEE irányelvek szerint történik. Az RoHS korlátozza az elektronikus eszközök gyártása során felhasznált szennyező anyagok mennyiségét, míg a WEEE szabvány a hulladékkezelésre és újrahasznosításra vonatkozik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés