Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a FibreCAT család új modellje

Laptop

Itt a FibreCAT család új modellje

Adattárolás meglévő szabványos IP-infrastruktúra felhasználásával.

A Fujitsu Siemens Computers új FibreCAT SX80 iSCSI modellje a FibreCAT SX online tárolómegoldás-család tagja. A sok vállalatnál szervercsatlakozási célokra már korábban kiépített IP-infrastruktúrát hasznosító storage rendszer gazdaságos és nagy teljesítményű alternatívát kínál a tárolóhálózat (SAN, Storage Area Network) létesítésére a külön FC (Fibre Channel) hálózat helyett.

A FibreCAT SX80 iSCSI a cég által kimondottan iSCSI-technológiához fejlesztett és optimalizált vezérlővel dolgozik. Vonzó árú megoldást jelent a SAN bevezetésére készülő kis- és középvállalatok számára. A szabványos IP-infrastruktúra egyszerűsíti a hálózati adminisztrációt, és az ehhez szükséges IP-komponensek is kevesebbe kerülnek, mint a megfelelő FC-modulok. A vezérlőnként 1 GB gyorsítótárral rendelkező és portonként 1 Gbit/sec adatátviteli sebességű új modell teljesítményére sem lehet panasz. Ha a hálózatot optimálisan konfigurálják, az üzenet-átviteli és adatbázis-alkalmazásoknál lépést tud tartani a FibreCAT SX80 FC modellel. A tároló mellé érdemes szerver-virtualizációs megoldást választani (pl. VMware), mert ilyenkor az adatkonszolidáció a tárolón kívül zajlik. Az integrált iSCSI bootolási funkcionalitás a KKV-k x10sure fürtjeinél is vonzó és értékes megoldássá teszi a FibreCAT SX80 iSCSI-t.

„A felhasználók most már az iSCSI előnyeit is élvezhetik a rugalmas, magas rendelkezésre állási szintű FibreCAT SX tárolórendszereknél” – jelentette ki Dr. Helmut Beck, a Fujitsu Siemens Computers adattárolási üzletágának alelnöke. „A FibreCAT SX80 iSCSI számos kis- és középvállalat adattárolási igényeinek megfelel, és minden olyan helyen jól használható, ahol költségszempontból nem igazolható az FC hálózat létesítése, viszont hasznos lenne tárolóhálózatot kiépíteni.”

A FibreCAT SX80 iSCSI online tárolórendszer maximális kapacitása 56 TB. A FibreCAT SX család többi tagjához hasonlóan élvonalbeli tárolótechnológiával dolgozik, integrált snapshot-készítési jellemzővel és redundáns komponensekkel rendelkezik. RAID-vezérlői, ventilátorai és tápegységei üzem közben cserélhetők. Rendelkezésre állását és adathozzáférési megbízhatóságát a Fujitsu Siemens Computers saját fejlesztésű FibreCap és FibreCache technológiái is növelik . A FibreCAT SX80 iSCSI modellt a VMware ESX 3.x, az x10sure és a Microsoft Cluster MSCS környezetekre, valamint a Windows 2003/2008, SuSE SLES 9, 10 és RedHat operációs rendszerekre tanúsították.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés