Connect with us

technokrata

A világon elsőként: nonstop számítókapacitás

Laptop

A világon elsőként: nonstop számítókapacitás

Megjelent a világ első, üzleti-kritikus, nonstop számításokhoz tervezett pengekiszolgálója.

A HP bejelentette az iparág első, magas rendelkezésre állású, nagy hibatűrésű pengekiszolgálóját, amely kategóriájában a legalacsonyabb teljes bekerülési költséget nyújtja. Az új Integrity NonStop NB50000c BladeSystem támogatja a nagy mennyiségű tranzakciót és valós idejű válaszadási lehetőségeket biztosít, költséghatékony kialakítással.

Az Integrity NonStop BladeSystem a megfelelő kombinációban ötvözi a HP Integrity NonStop magas rendelkezésre állását, valamint a HP BladeSystem költség- és energiahatékonyságát, kiegészítve a változásokat optimálisan kezelő tulajdonságaival. Így a rendszer ideális helyettesítője lehet azoknak a nagygépes platformoknak, amelyeket a pénzügy, az államigazgatási intézmények, illetve a telekommunikáció területén vagy hasonló ágazatokban alkalmaznak.

A jelenlegi NonStop kiszolgálók által kínált energiafogyasztás mellett (1), az NB50000c kétszeres teljesítményt nyújt, és feleakkora helyet foglal az adatközpontokban. A NonStop BladeSystem ezen kívül a versenytársakénál 35 százalékkal kisebb teljes bekerülési költséget, valamint a tranzakciókra vetített költségek esetén akár 50 százalékos megtakarítást is kínál.

A kiszolgálót a HP Technology Forum & Expo rendezvényen mutatták be, amely a HP legfőbb technológiai fóruma.

Pengekiszolgáló-kínálatát ezzel az új termékkel bővítve, a HP az iparágban elsőként nyújt teljes körű blade megoldásokat, a középvállalatoktól kezdve a hét minden napján 24 órás rendelkezésre állást igénylő szervezetekig.

Moduláris felépítésű, üzleti-kritikus nonstop számítókapacitás

A világ vezető tőzsdéi, sürgősségi ellátást biztosító szolgáltatói és telekommunikációs vállalatai az Integrity NonStop rendszerre bízzák üzleti-kritikus, nagy volumenű tranzakcióik feldolgozását. Az Integrity NonStop BladeSystem új megoldást jelent azoknak az átállást választó vásárlóknak, akik rendkívüli méretű alkalmazásaik számára egy kiemelten hatékony, moduláris felépítésű rendszert keresnek.

A szabványos blade kialakításon alapuló NonStop operációs környezet a legmagasabb szinten gondoskodik a megbízhatóságról. Hibaelhatároló tervezése megóvja az adatokat, míg a helyreállítási funkciók révén elkerülhetők a leállások.

Az új HP Integrity NonStop BladeSystem fontosabb kulcsfunkciói és vásárlói előnyei:

  • a HP BladeSystem és a többmagos technológia révén feleakkora fizikai helyigény mellett kétszeres feldolgozási teljesítmény;

  • csökkentett adminisztrációs költségek továbbfejlesztett rendszerfelügyeleti eszközökkel, mint például a HP Integrity Integrated Lights-Out 2 (iLO 2), a HP Systems Insight Manager és az Onboard Administrator for HP BladeSystem;
  • szabványos elemekre épülő, szabadalmaztatott nonstop hibatűrő szoftver, a teljes bekerülési költség csökkentése érdekében;

Új ösztönző program segíti a vásárlók átállását blade rendszerekre

A HP világszerte lehetővé teszi, hogy a vásárlók költséghatékonyan korszerűsíthessék meglévő nagygépes alkalmazásaikat a HP Integrity NonStop kiszolgálóival. Támogatásuk érdekében a HP bejelentette új, „NonStop FREEdom” elnevezésű ösztönző programját, amely a költséges nagygépes rendszerekről való átállást választó vásárlók számára díjmentesen biztosít NB50000c BladeSystem rendszert és egy teljes évre NonStop platformszoftvert. A vezető informatikai és üzleti szolgáltató Logica céggel karöltve elindított program segítségével a nagygépes vásárlók kiaknázhatják a HP pengeplatform fokozott hatékonyságát.


(1) A HP NonStop NS50000c és a NonStop NS16000 között, a HP által végzett belső összehasonlító tesztek alapján.

(2) Az IBM z9 nagygéphez viszonyítva. „Trends in IT Report, 2008.” (Informatikai trendek, jelentés, 2008) Standish Group International, Inc.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle