Connect with us

technokrata

Új, kétmagos AMD X2 mobil processzorral szerelt noteszgépek

Laptop

Új, kétmagos AMD X2 mobil processzorral szerelt noteszgépek

Még a folyadéknak is gond nélkül ellenállnak.

Az AMILO Pa 3515 és Pa 3553 noteszgépek műszaki innovációkkal egyszerűsítik gazdájuk életét – otthon éppúgy, mint út közben. Még az sem ok az aggodalomra, ha véletlenül egy egész csésze kávé a gépre borul – az új, folyadékálló billentyűzet 50 milliliter folyadéknak gond nélkül ellenáll. A billentyűzet alatti speciális tálca felfogja a folyadékot, és elegendő időt biztosít az eszköz kikapcsolásához és megtisztításához, megelőzve ezzel az adatvesztést és a belső sérülést.

A „halk üzemmód” jelentős mértékben csökkenti a ventilátorzajt – ez különösen hasznos, ha a felhasználó VoIP telefonhívásokat bonyolít noteszgépével, vagy ha épp kedvenc filmjét nézi az integrált DVD-meghajtóval, a Pa 3515 DVI-I bemenetével vagy a Pa 3553 HDMI kimenetével, külső monitoron vagy LCD-, illetve plazma televízión. Elsőként július végén az Amilo Pa 3553 kerül az üzletekbe hazánkban Turion X2 RM-70 processzorral, 3GB memóriával, 320GB merevlemezzel és Vista Premium operációs rendszerrel.

A Fujitsu Siemens Computers többi noteszgépéhez hasonlóan az AMILO Pa 3515 és Pa 3553 ideálisan használható utazás közben. A fehér külső és a kellemes tapintású felület a szemet is gyönyörködteti. Mindkét modell fel van szerelve a mobil használatot tökéletesítő technológiával. A kifogástalan mobilitásról az új, n-draft WLAN gondoskodik. Az ATI Hybrid CrossFireX technológiának köszönhetően a Pa 3553 valóságos grafikus „csoda”: az ATI Radeon HD 3200 alaplapi grafikus vezérlő és az ATI Mobility Radeon HD 3470 diszkrét grafikus kártya, akár együttes erővel(!) ragyogó háromdimenziós grafikus megjelenítést garantálnak. A beépített AMILOcam és „array” mikrofon lehetővé teszi, hogy a noteszgép gazdája bárhol és bármikor videó-telefonálhasson, a BrillantView technológiájú, A+ minőségi osztályú, 15,4 hüvelykes LCD WXGA kijelző pedig élénk színekkel, tökéletes képtisztasággal és lenyűgöző képminőséggel javítja a használatot.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek