Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, kétmagos AMD X2 mobil processzorral szerelt noteszgépek

Laptop

Új, kétmagos AMD X2 mobil processzorral szerelt noteszgépek

Még a folyadéknak is gond nélkül ellenállnak.

Az AMILO Pa 3515 és Pa 3553 noteszgépek műszaki innovációkkal egyszerűsítik gazdájuk életét – otthon éppúgy, mint út közben. Még az sem ok az aggodalomra, ha véletlenül egy egész csésze kávé a gépre borul – az új, folyadékálló billentyűzet 50 milliliter folyadéknak gond nélkül ellenáll. A billentyűzet alatti speciális tálca felfogja a folyadékot, és elegendő időt biztosít az eszköz kikapcsolásához és megtisztításához, megelőzve ezzel az adatvesztést és a belső sérülést.

A „halk üzemmód” jelentős mértékben csökkenti a ventilátorzajt – ez különösen hasznos, ha a felhasználó VoIP telefonhívásokat bonyolít noteszgépével, vagy ha épp kedvenc filmjét nézi az integrált DVD-meghajtóval, a Pa 3515 DVI-I bemenetével vagy a Pa 3553 HDMI kimenetével, külső monitoron vagy LCD-, illetve plazma televízión. Elsőként július végén az Amilo Pa 3553 kerül az üzletekbe hazánkban Turion X2 RM-70 processzorral, 3GB memóriával, 320GB merevlemezzel és Vista Premium operációs rendszerrel.

A Fujitsu Siemens Computers többi noteszgépéhez hasonlóan az AMILO Pa 3515 és Pa 3553 ideálisan használható utazás közben. A fehér külső és a kellemes tapintású felület a szemet is gyönyörködteti. Mindkét modell fel van szerelve a mobil használatot tökéletesítő technológiával. A kifogástalan mobilitásról az új, n-draft WLAN gondoskodik. Az ATI Hybrid CrossFireX technológiának köszönhetően a Pa 3553 valóságos grafikus „csoda”: az ATI Radeon HD 3200 alaplapi grafikus vezérlő és az ATI Mobility Radeon HD 3470 diszkrét grafikus kártya, akár együttes erővel(!) ragyogó háromdimenziós grafikus megjelenítést garantálnak. A beépített AMILOcam és „array” mikrofon lehetővé teszi, hogy a noteszgép gazdája bárhol és bármikor videó-telefonálhasson, a BrillantView technológiájú, A+ minőségi osztályú, 15,4 hüvelykes LCD WXGA kijelző pedig élénk színekkel, tökéletes képtisztasággal és lenyűgöző képminőséggel javítja a használatot.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés