Connect with us

technokrata

Spore: csináljunk saját lényt magunkak!

Laptop

Spore: csináljunk saját lényt magunkak!

Lénylabor – bevezetés a szeptemberben megjelenő Spore világához.

A PC-re és Mac-re ma megjelenő Spore Lénylabor önálló termék; olyan kreatív készlet, mely alkalmat ad a játékosoknak saját teremtményeik megalkotására. A szórakoztatóan animált lényeket alkotóik a világháló segítségével barátaikkal is megoszthatják. A Spore Lénylabor 1,490.- forintos végfelhasználói áron kapható, illetve megrendelhető a Weben, ahonnan a program ingyenes próbaverziója ugyancsak letölthető. A próbaverzió a Spore eszköztárának 25 százalékát tartalmazza, és lehetővé teszi, hogy a játékosok megformálják, kiszínezzék és játékra hívják az általuk kiagyalt teremtményeket. A Spore Lénylaborral készült teremtmények importálhatók a Spore ez év végén megjelenő teljes változatába, így a felhasználók játszva benépesíthetik saját galaxisaikat.

A Spore Lénylabor lehetővé teszi, hogy a játékosok megalkossák saját teremtményeiket; hogy kipróbálják őket, képeket és filmfelvételeket készítsenek. Az így készült képeket és filmeket egyetlen gombnyomással megoszthatják barátaikkal. A teremtmények közzétételének másik kézenfekvő módja a Spóropédia, mely egy hatalmas, szabadon hozzáférhető internetes tárhely, ahová a játékosok feltölthetik teremtményeiket, közzétehetik észrevételeiket mások lényeivel kapcsolatban, szemügyre vehetik a helyi hírességeket, és egyéb tartalmakhoz is hozzáférhetnek.

A játékosok akár a YouTube-on is közzétehetik alkotásaikat. A program által mentett filmek közvetlenül, mindössze két kattintással elhelyezhetők a népszerű videomegosztón. A Spore ezen felül saját YouTube csatornával rendelkezik majd, ennek segítségével a felhasználók még könnyebben rangsorolhatják és kommentálhatják a játékosok által feltöltött kisfilmeket.

A Spore, a The Sims alkotóinak új alkotása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy létrehozzák saját univerzumukat. Teremts életet és fejlődést, hozz létre törzseket és civilizációkat; alkoss világokat vagy kalandozz szabadon mások által teremtett világokban! – szól a játék jelmondata. A Spore kreatív eszközök egész kincsestárát bocsátja a játékosok rendelkezésére, mellyel univerzumuk összes elemét személyre szabhatják: a lényeket, a járműveket, az épületeket… sőt még az UFO-kat is.

A Spore PC, Mac, Nintendo DS és mobiltelefon platformokra jelenik meg 2008. szeptember 5-én Európában, 2008. szeptember 7-én pedig Észak-Amerikában és Ázsiában.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek