Connect with us

technokrata

Hatékony adattárolás a legmodernebb technológiákkal

Laptop

Hatékony adattárolás a legmodernebb technológiákkal

EMC: tartsuk kézben adataink mennyiségének növekedését!

Az EMC egy sor új adatmentési terméket mutatott be, amelyekkel enyhíthetők a folyamatosan bővülő digitális univerzummal küzdő adatközpontok kínjai. Az EMC World több ezer látogatójának bemutatott új megoldások a legmodernebb technológiák – az adatok duplikációjának elkerülésére szolgáló szoftverek, a lemezeket leállító funkciók, valamint a nagykapacitású, alacsony fogyasztású lemezmeghajtók – segítségével csökkentik a lemez alapú biztonsági mentések fajlagos költségeit a szalagos megoldásokkal szemben. Az új termékek és funkciók az alábbiak:

EMC Disk Library 3D 1500 és 3000 – Új, a kis- és közepes méretű cégek helyi hálózataiba (LAN vagy SAN) szánt diszk alapú mentési megoldás. Az EMC ezen virtuális szalagkönyvtára ötvözi paraméterezhető hatékony deduplikációs eljárását az EMC „ötkilences” (99,999%) megbízhatóságú CLARiiON tárolóplatformjával, valamint IP alapú replikációs szolgáltatásokkal.
EMC Disk Library 4000 – Az EMC virtuális szalagkönyvtárainak a zászlóshajója (virtual tape library, VTL) amely immár a legmodernebb deduplikációs és lemezleállítási technológiákat is felhasználja. Ezen új technológiák komoly üzemeltetési költségcsökkentést és energiamegtakarítást eredményeznek egyrészt az energiatakarékosabb nagyméretű diszkek felhasználásával, illetve azok inaktivitása esetén kikapocsolásával (spin-down), és nem utolsósorban a hatékonyabb tároló hely kihasználással.
EMC Avamar Data Store Gen 2 és EMC Avamar 4.0 – Az EMC újgenerációs biztonsági mentési és helyreállítás megoldásának legújabb változatai, amelyek globális már az adatforráson megtörténő deduplikációs technológiákon alapulnak. A most bejelentett termékek immár megnövekedett kapacitással rendelkeznek, így terabájtonként akár 43 százalékkal kevesebb energiával megoldható a mentés és akár 25 százalékkal csökkenthető a teljes rendszer összköltsége az első generációs megoldáshoz képest – és akár 75 százalékkal a szalagos rendszerekhez képest.
EMC NetWorker Fast Start – Az EMC biztonsági mentési szoftverének új, a közepes cégeknek szánt, egyszerűsített csomagja akár 75 százalékkal lerövidíti a rendszer bevezetéséhez szükséges időt és akár 80 százalékkal a telepítési lépések számát. A szoftver csomagáron, egy modellel, egyetlen, egyszerűen telepíthető rendszerben kínál egységes biztonsági mentési megoldást.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle