Connect with us

technokrata

Nyolc játék a nyári uborkaszezonra

Laptop

Nyolc játék a nyári uborkaszezonra

Nyaralás mellett/helyett, az EA játékaival is kikapcsolódhatunk.

Egyre inkább közeledünk a nyárhoz – az Electronic Arts pedig nyolc játékot készül kiadni ebben az időszakban. A szoftvereket hét fejlesztőstúdió készíti: a BioWare, a Criterion, a DICE, az EALA, a Maxis, Pandemic és a Harmonix Music Systems, mely az MTV Networks cége. A május és szeptember között megjelenő játékok között egyaránt megtalálható lesz majd a felfedezés, a kaland és akció, lesz köztük olyan, amely kihozza belőlünk a teremtés örömét, vagy előhozza a bennünk rejlő rocksztárt. Mindegy, hogy Xbox 360-on, Playstation 2/3-on, PC- n, Mac-en, Nintendo Wii-n, Nintendo DS-en vagy mobiltelefonon akar játszani a kikapcsolódásra vágyó, az EA minden platformra kínál szórakozást.

Akik akcióra vágynak, azoknak a Battlefield: Bad Company pusztító erejű harcait és a Venezuelában játszódó, bosszúszomjas Mercenaries 2: World in Flames játékot ajánlja a cég. Akiknek leghőbb vágyuk, hogy világuralomra törjenek, azoknak készül a Command & Conquer 3: Kane´s Wrath; az űr végtelenjét pedig a Mass Effect játékkal hódíthatjuk meg. A kreatív elmék a Spore Creature Creatorben hozhatják elő a bennük rejlő művészt. Ebben egyedi fajokat tervezhetünk még a Spore megjelenése előtt, melyben akár egész univerzumokat teremthetünk, illetve oszthatunk meg barátainkkal. Az adrenalinfüggők tövig nyomhatják a pedált a Burnout Paradise új letöltéseiben, vagy a Rock Bandben.

Az év további részében megjelenik a Battlefield Heroes, a Battleforge, a Command & Conquer Red Alert 3, a Dead Space, a Mirror´s Edge, a Skate It, a Warhammer Online: Age of Reckoning és az EA partner, a Valve Left 4 Dead játéka.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom