Connect with us

technokrata

Adobe Acrobat 9

Laptop

Adobe Acrobat 9

Adobe Flash technológia, PDF-portfóliók és valós idejű funkciók.

Az Acrobat 9 most először támogatja nagymértékben az Adobe Flash technológiát, így a felhasználók Flash Player-kompatibilis videókat és alkalmazásfájlokat helyezhetnek a PDF-dokumentumokba. A szoftver arra is képes, hogy rengeteg különböző tartalmat egyesítsen egyetlen dokumentumban az új PDF-portfólióval. A PDF-portfóliók lehetővé teszik, hogy a felhasználók több médiatípust, például dokumentumot, videót, audiót, sőt akár 3D objektumokat is egyetlen tömörített PDF-fájlba illesszenek. Ezután választhatnak számos professzionális elrendezés között, vagy létrehozhatnak saját elrendezést.

Az Acrobat 9 emellett minden funkciót biztosít a PDF-dokumentumokon végzett élő együttműködéshez, és az Acrobat.com üzemeltetett szolgáltatással – amelynek nyilvános bétaverzióját az Adobe ma jelentette be – szintén együttműködik. Egy értékesítő például arra használhatja az Acrobat 9 programot, hogy hosszú szerződéseket küldjön az ügyfeleknek. Az értékesítési szakember vagy az Adobe Reader1 programot használó címzett ezután valós időben mutathatja be a csoportnak a PDF-dokumentumban. Így biztosan mindenki ugyanazt a képet látja, a szó szerinti és átvitt értelemben egyaránt.

Az Acrobat 9 felhasználói emellett tárolhatják és meg is oszthatják a fájljaikat az Acrobat.com oldalon, amelyet központi adatgyűjtő helyként használhatnak az űrlapokhoz, és ahol gyűjthetik a megjegyzéseket a közös dokumentum-ellenőrzés során. Az Acrobat.com más szolgáltatásokat is tartalmaz, például az Adobe ConnectNow személyes webkonferencia eszközt – amellyel megoszthatja a képernyőt, integrált csevegést vagy video- és hangkonferenciát folytathat – és az Adobe Buzzword webalapú szövegszerkesztőt, amellyel egyszerűen részt vehet a dokumentumok szerkesztésében, megoszthatja őket visszajelzés és ellenőrzés céljából, valamint kiváló minőségben kinyomtathatja azokat.

Az Acrobat 9 termékcsaládba az Acrobat 9 Standard, az Acrobat 9 Pro és az új Acrobat 9 Pro Extended szoftver tartozik. A család legátfogóbb tagja, az Acrobat 9 Pro Extended tartalmazza az Adobe Presenter szoftvert, amellyel a Microsoft PowerPoint bemutatók könnyedén átalakíthatók PDF formátumban közzétehető multimédiás élménnyé.

Árak és elérhetőség
A Microsoft Windows rendszeren futó Acrobat 9 Pro Extended, Acrobat 9 Pro és Acrobat 9 Standard, valamint a Mac OS X rendszerhez készült Acrobat 9 Pro várhatóan 2008 júliusában jelenik meg angol, francia, német és japán nyelven. Az Acrobat 9 Pro Extended szoftvert várhatóan 699 dolláros áron fogják forgalmazni, az Acrobat2 regisztrált felhasználói pedig 229 dollárért frissíthetnek az Acrobat 9 Pro Extended verzióra. Az Acrobat 9 Pro szoftver tervezett ára 449 dollár, és az Acrobat3 regisztrált felhasználói 159 dollárért frissíthetnek az Acrobat 9 Pro verzióra. Az Acrobat 9 Standard szoftver várható ára 299 dollár, az Acrobat4 regisztrált felhasználói pedig 99 dollárért frissíthetnek az Acrobat 9 Standard verzióra.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek