Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adatmentés takarékosan, EMC-módra

Laptop

Adatmentés takarékosan, EMC-módra

A legmodernebb technológiákkal tartható kézben az adatok mennyiségének növekedése.

Az EMC World többezer látogatójának ismertetett új megoldások a legmodernebb technológiák – mint például az adatok duplikációjának elkerülésére szolgáló szoftverek, a lemezeket leállító funkciók, valamint a nagykapacitású, alacsony fogyasztású lemezmeghajtók – segítségével látványosan csökkentik a lemezes biztonsági mentések fajlagos költségeit a szalagos megoldásokkal szemben. Az EMC biztonsági mentési termékeiben és megoldásaiban a duplikáció-mentesítő és egyéb kulcsfontosságú funkciók natív módon beépülve kerülnek forgalomba, így ezeket nem kell külön termékekként megvásárolni. A vállalat kínálatában minden védelmi szint (CDP, VTL, spindown, dedup, replikáció) szerepel a megfelelő rugalmassággal és a különféle piacokhoz kialakított értékesítési csomagban (szoftver, integrált megoldás, szolgáltatás, SaaS).

Az EMC bejelentette alkalmazás-felderítési és függőség-leképezési megoldásának legfrissebb változatát. A 6.0-ás változat központi funkciója, hogy a megoldás teljes mértékben támogatja a VMware VirtualCenter környezeteket –megnövelve az informatikai üzemeltetés átláthatóságát és a fizikai, virtuális és vegyes adatközpontok irányíthatóságát. Az ADM 6.0 betekintést nyújt az üzleti alkalmazásokba és a virtualizált környezetek támogató IT-infrastruktúrájába.

A szintén ma bejelentett EMC IT Compliance Analyzer – Application Edition 1.1-gyel együtt használva az ADM javítja a felhasználók irányítási lehetőségeit a virtualizált környezetekben, ezzel segítve, hogy a VMware implementációs stratégiákon belül az informatikai rendszerek megfeleljenek az előírásoknak, a követendő szervezeti gyakorlatnak, valamint az olyan törvényi követelményeknek, mint a PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) és a HIPAA.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés