Connect with us

Hirdetés

technokrata

6 terabyte egyetlen „dobozban”

Laptop

6 terabyte egyetlen „dobozban”

Működés közben cserélhető merevlemezekkel hódít a ReadyNAS.

Megjelent az első, hat merevlemez csatlakoztatására is alkalmas, kompakt hálózati tárolóegység – a Netgear ReadyNAS Pro 1.5TB Gigabit Desktop Storage (RNDP6350), a ReadyNAS Pro 3TB Gigabit Desktop Storage (RNDP6310) és a ReadyNAS Pro 6TB Gigabit Desktop Storage (RNDP6610). 6 TB-os adattároló kapacitás lehetővé teszi a LAN és WAN hálózati felhasználók számára, hogy adataikat tárolják, biztonsági másolatot készítsenek róluk és megosszák őket Windows, Macintosh és Linux operációs rendszert futtató gépek kombinált használatával is. Támogatja a RAID 0, 1, 5, 6-ot és az automatikusan bővíthető RAID2-t, illetve két tartalék Gigabit Ethernet porttal rendelkezik.

A Netgear ReadyNAS Pro Gigabit Desktop Network Storage termékek a kis- és középvállalkozások számára készültek; kompakt asztali kivitelük ellenére akár 6 darab SATA I-es vagy SATA II-es merevlemez meghajtót is kezelhetnek egyszerre a 6 lezárható, de a működés közbeni cserét is lehetővé tevő (hot swap) lemeztálcák segítségével.
3 USB portjuk lehetővé teszi USB-s merevlemezek vagy nyomtatók csatlakoztatását is.

A ReadyNAS Pro magas szintű adatvédelmet és az adatokhoz való könnyű hozzáférhetőséget biztosít meghibásodást kiküszöbölő funkciókkal, mint a két tartalék Gigabit Ethernet port, a RAID 0, 1, 5 valamint a RAID 6 támogatása és a Netgear szabadalmaztatott X-RAID2 automatikus volume expansion technológiája. A webalapú grafikus felhasználói interfész (GUI) és a telepítésvarázsló mellett ellátták LCD kijelzővel is, amiről fontos rendszerinformációk olvashatók le. Emellett magában foglal egy aktív rendszerfigyelő funkciót is, ami folyamatosan figyeli az egész rendszert, hibákat vagy abnormális jeleket keresve és amennyiben valami ilyesmit észlel, e-mailben értesíti a hálózati rendszergazdát.

5 éves hardver garanciával kínálja termékeit a Netgear – bolti megjelenésére pedig 2008 harmadik negyedévéig kell várni. Ekkor lesz kapható a viszonteladóknál és az online áruházakban, 2000 dolláros ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés