Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftveres úton megoldható az energiaválság?

Laptop

Szoftveres úton megoldható az energiaválság?

A világ energiafelhasználása 57 százalékkal nő a következő 25 évben – ennek kezelésére (is) kínál megoldást az Autodesk.

A digitális életstílus térhódítása, a globalizáció, a globális infrastruktúrafejlődés és a klímaváltozás hatalmas költségekkel és energiaigénnyel járnak. A nemrégiben készített felmérések alapján, a jelenlegi becslések szerint összesen 40 milliárd dollárt kellene befektetni a globális infrastruktúrába, és a világ energiafelhasználása 57 százalékkal nő a következő 25 évben. A digitális életstílus, a globalizáció és az infrastruktúrafejlődés összetett hatása bolygónk egészségét és az energiaköltségeket egyaránt befolyásolja. A kihívások és az ezzel együtt járó lehetőségek minden országban jelen vannak, és új, kreatív megközelítést igényelnek.

Az Autodesk új eszközökkel segíti az ezen a területen dolgozó szakembereket a könnyebb, hatékonyabb és termelékenyebb munkavégzésben, amelyek a kreatív ötletek felfedezésének és fejlesztésének szabadságát biztosítják. A vállalatok arra használják a jobb terveket, hogy versenyelőnyhöz jussanak a globális gazdaság területén. A tervezők hatékony tervfejlesztési technológiákat használnak a digitális modellek létrehozására, és egymáshoz kapcsolódó munkafolyamatokkal vizsgálják ötleteik megjelenését és működését. Gyorsabban és olcsóbban fedezhetik fel a különböző tervváltozatokat, végezhetik el a fejlesztéseket a folyamat korai szakaszában, és kereshetnek új ötleteket.

A Visegrádon megrendezett Autodesk World Press Day Europe 2008 regionális Autodesk sajtókonferencián a vállalat bejelentette új, 2009-es szoftverfejlesztéseit:
AutoCAD 2009: A koncepciótervező, rajzoló és kirészletező alkalmazásának felhasználói felülete jelentős mértékben fejlődött, annak érdekében, hogy bármely szintű felhasználói igénynek megfeleljen. A fejlesztések az építészeti, építőmérnöki, gépészeti, elektromos, épületgépészeti, létesítménykezelési és térinformatikai területet kiszolgáló megoldásokra is kiterjednek.
Revit 2009 platform: Az épületinformáció-kezelés platformja, amelynek segítéségével a tervezők, kivitelezők és építőmérnökök koordinált, egységes és kiszámítható információkat készíthetnek és használhatnak. Ezzel a szoftverrel a csapatok gyorsabban hozhatják meg a jobb döntéseket. A Revit termékcsalád 2009-es kiadásai fejlettebb látványtervezési, modellezési és elemzési megoldásokat tartalmaznak.
Autodesk Inventor 2009: A gépészeti termékcsalád termelékenységnövekedést kínál; az Inventor új kiadása elérhetővé teszi a digitális prototípuskészítést a gépipari vállalatok számára, akik így virtuálisan tervezhetik meg a teljes terméket, és még a megépítés előtt megvizsgálhatják, hogy az hogyan működik a valós körülmények között.
AutoCAD Map 3D, MapGuide Enterprise és Raster Design 2009: A 2009-es verziók új szolgáltatásai közé tartoznak az AutoCAD 2009 újdonságai, többek között a felhasználói felület jelentős fejlesztései és a kibővített hálózati telepítési lehetőségek, illetve a fejlettebb FDO (Feature Data Object) technológia, amellyel a felhasználók a kívánt adatformátumban, egységes adathozzáféréssel dolgozhatnak, az adatok forrásától és helyétől függetlenül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés