Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Acrobat Reader 8.1.2

Laptop

Adobe Acrobat Reader 8.1.2

Letölthető a PDF-olvasó program legújabb, továbbra is ingyenes változata.

Világszerte már több mint 700 millió PC-re és más eszközre telepítették fel az Adobe Reader és Adobe Flash Player programokat. Az előbbiből tavaly született meg a nyolcadik generáció, melynek révén új, testre szabható felhasználói felülettel gazdagodott az alkalmazás. Az Adobe Acrobat Professional felhasználói már olyan funkciókat is engedélyezhetnek az Adobe Reader felhasználók számára, mint az űrlapokat kitöltése és küldése, adatmentés, vagy a dokumentumok digitális aláírása. Az Adobe Reader 8 jellemzője egy gyorsító grafikus feldolgozó egység (GPU) is, amely a grafikában bővelkedő PDF-fájlok, például háromdimenziós tartalmak nézegetésénél növeli a teljesítményt.

A szervezetek különböző operációs rendszereken és eszközökön kezelik a kulcsfontosságú információkat, ami arra készteti őket, hogy az archiválást és a nyomdai előállítást PDF alapokra helyezzék, ideértve a PDF ISO szabványt is. Az Adobe Reader 8 és a PDF segítségével a vállalkozások és a kormányzati szervek a tűzfal mindkét oldalán biztonságosabban kommunikálhatnak partnereikkel és ügyfeleikkel. Új szolgáltatás a „Start Meeting” gomb is, amellyel megnyitható az Adobe gazdagépalapú Acrobat Connect szoftver szolgáltatása, amely az Adobe Flash Playeren keresztül valós idejű online csoportmunkát biztosít.

A legújabb, 8.1.2-es angol Adobe Reader letölthető gyors Download szerverünkről. Ez a változat kisebb frissítés a korábbi kiadáshoz képest, mely biztonsági update-et tartalmaz. Érdekessége, hogy – régóta először – a Windows Vista kiadással egyidőben újult meg a linuxos és a Mac-es változat is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés