Connect with us

technokrata

Windows 7 videobemutató

Laptop

Windows 7 videobemutató

Állítólag a videón a következő generációs Windows látható, működés közben.

Az Engadgeten bukkant fel az a videó, mely bizonyítékául akar szolgálni annak, hogy az egyelőre Windows 7 kódnéven ismert új microsoftos operációs rendszer (bővebben itt) milyen kinézettel igyekszik meghódítani a leendő felhasználókat. Habár 100 százalékos biztonsággal nem lehet kijelenteni, hogy nem hamis a kevesebb mint 4 perces felvétel, érdemes végignézni az alábbi klipet.

További információ a Windows 7-ről, hogy időközben kétségessé vált a 2009-es megjelenés. A WinVistaClub közlése szerint a Microsoft nem tervezi az operációs rendszer jövő év végi kiadását. Ugyanakkor a Redmondnak feltett újságírói kérdésre azt a választ adta a vállalat, hogy tartani szeretnék magukat a három éves fejlesztési ciklushoz. Ez azt jelenti, hogy ha 2009-ben nem is kerül piacra a következő Windows, 2010-ben nagy valószínűséggel elérhetővé válik.

A következő, nagy érdeklődésre számot tartó microsoftos esemény a Windows Vista SP1 kiadása lesz. Csupán pár hét kérdése a megjelenés – további részletek itt.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák