Connect with us

Hirdetés

technokrata

Speciális antennával a nagyobb adatátvitelért

Laptop

Speciális antennával a nagyobb adatátvitelért

A Netgear fejlesztése a hatótávolságra is jótékony hatással van.

A Netgear bemutatta a Consumer Electronics Show-n (CES) következő generációs Wireless-N hálózati megoldásait. A cég következő generációs routerei és adapterei a 802.11n draft specifikációin alapulnak és nagyobb sebességet, hatótávolságot és megbízhatóságot nyújtanak a korábbi modellekhez képest. Emellett metamateriális technológián alapuló belső Smart Antennákat használnak, ami jobb minőséget, megbízhatóságot és jel optimalizációt biztosít. Ez a nagy teljesítményű több antenna elrendezéses technológia a vállalat teljes új generációs RangeMax Wireless-N termékcsaládjába be van építve.

A Netgear RangeMax Dual Band Wireless-N Router (WNDR3300) egyaránt támogatja a korábbi 802.11g készülékeket csakúgy, mint a kliens alapú 2,4 GHz és/vagy 5 GHz Wireless-N technológiát. A 8 beépített metamateriális antenna ez utóbbi révén lehetővé teszi, hogy a router elkerülje az interferenciát a háztartási gépekkel, vezetéknélküli telefonokkal, Bluetooth készülékekkel és más szomszédos Wi-Fi hálózatokkal, valamint maximalizálja a vezetéknélküli teljesítményt és hatótávolságot.

A Netgear RangeMax Wireless-N Gigabit Router (WNR3500) magában foglal egy ultra gyors, 5 portos 10/100/1000 Mbps switch-et (egy Gigabit Ethernet WAN és 4 Gigabit Ethernet LAN porttal), valamint tartalmaz 8 beépített antennát is, hogy az RF interferencia hatásai mérsékelje és maximalizálja a vezetéknélküli teljesítmény és hatótávolságot. Az automatikus Quality of Service (QoS) megbízható támogatást nyújt az internethez, hang, video és játék alkalmazásokhoz, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg szörfözzenek a neten, e-mailezzenek, nagy felbontású videókat nézzenek, internetes telefonhívásokat indítsanak és online játékokat játszanak.

A RangeMax Dual Band Wireless-N USB 2.0 Adapter (WNDA3100) lehetővé teszi, hogy a felhasználók kétsávos Wireless-N képességgel ruházzák fel notebookjukat vagy asztali PC-jüket, amivel több vezetéknélküli csatorna lesz elérhető kevesebb interferenciával és jobb minőségű kapcsolatokkal. A WNDA3100 visszafelé kompatibilis a 802.11g készülékekkel.

Piacra dobja a MoCA 1.1 specifikáción alapuló Wireless-N MoCA Routert (WNMR834) is a vállalat, ami egyidejűleg képes Wireless-N hálózati infrastruktúrát biztosítani és lehetővé tenni a felhasználók számára, hogy meglévő otthoni koaxkábel csatlakozóikat használva nagy felbontású video- és multimédiás tartalmakat osszanak meg otthonukban nagy felbontású televíziókra, digitális és internet set-top boxokra, számítógépekre és más hálózati eszközökre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés