Connect with us

technokrata

4 TB-os hálózati adattároló, 5 év garanciával

Laptop

4 TB-os hálózati adattároló, 5 év garanciával

A Netgear igazi ászt villantott a múlt év végén.

Bemutatkoztak a Netgear hálózathoz kapcsolt háttértárakat magában foglaló ReadyNas termékcsalád legújabb tagjai. Ezek típus szerint a ReadyNAS NV+ 1.5TB Gigabit Desktop Storage (RND4275), ReadyNAS NV+ 2TB Gigabit Desktop Storage (RND4210), ReadyNAS NV+ 3TB Gigabit Desktop Storage (RND4475), ReadyNAS NV+ 4TB Gigabit Desktop Storage (RND4410) és ReadyNAS 1100 4TB Dual Gigabit Rackmount Network Storage (RNR4410). A nagy kapacitású ReadyNas temékek – amelyekhez 5 éves hardver garancia jár – továbbfejlesztett menedzselhetőséget, használhatóság, teljesítményt és perifériás támogatást biztosítanak.

Gigabit Ethernet interfésszel vannak felszerelve, amelyek Jumbo Frame támogatással rendelkeznek annak érdekében, hogy maximális adatforgalmat biztosítson oda-vissza a hálózat “szíve” között, ezenkívül a ReadyNas támogatja a RAID 0, 1 és 5-öt és a Netgear szabadalmaztatott X-RAID technológiáját, ami automatikus RAID bővítést biztosít, ezáltal lehetővé téve a felhasználók számára, hogy négy vagy akár még több lemezesre bővítsék a készüléket. A hot-swap képes merevlemez meghajtók lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy működés közben cseréljenek vagy távolítsanak el meghajtókat, minimalizálva a rendszerműködés felfüggesztésének idejét. A készülék Windows, Macintosh és Linux klienseket egyaránt támogat.

Új felhasználói interfésszel bírnak a készülékek, amit arra terveztek, hogy illeszkedjen a családi jellegű, könnyen használható GUI-t magában foglaló ProSafe családba, amikben megtalálhatóak a switch-ek, routerek és a VPN tűzfalak. A kifinomult “VAR”-ok és végfelhasználók számára a ReadyNas termékek mostantól kezdve Secure Shell (SSH) hozzáférést biztosítanak annak érdekében, hogy a rendszer további személyreszabását tegyék lehetővé.

A kezelhetőség további egyszerűsítése érdekében a ReadyNas támogatja a 2 TB-nál nagyobb kapacitást, online X-RAID bővíthetőséget biztosít, valamint opciót a rendszerkonfiguráció elmentésére és visszaállítására, hogy leegyszerűsödjön az egységek “csatarendbe állítása”, ezenfelül lehetővé teszi a ReadyNas számára, hogy még hatékonyabban működjön nagyobb irodai környezetben is azáltal, hogy az egységeket egyetlen egységgé alakítja ADS környezetben. Támogatja a VMware via NFS over TCP-t is. A perifériás támogatás továbbfejlesztésének eredményeképp a felhasználóknak lehetősége van Windows NTFS formattálású USB lemezek megosztására. Csatlakoztatás után lehetőség nyílik arra, hogy a ReadyNas-t UPS szerverként ismerjék fel más ReadyNas rendszerek, és akkumulátorbarát megoldásként ki lehet kapcsolni a rendszert, amikor ugyanannak a UPS-nek a megosztása történik.

A termékek már kaphatóak a viszonteladóknál, valamint az online áruházakban, 1099 dolláros alapártól.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek