Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 TB-os hálózati adattároló, 5 év garanciával

Laptop

4 TB-os hálózati adattároló, 5 év garanciával

A Netgear igazi ászt villantott a múlt év végén.

Bemutatkoztak a Netgear hálózathoz kapcsolt háttértárakat magában foglaló ReadyNas termékcsalád legújabb tagjai. Ezek típus szerint a ReadyNAS NV+ 1.5TB Gigabit Desktop Storage (RND4275), ReadyNAS NV+ 2TB Gigabit Desktop Storage (RND4210), ReadyNAS NV+ 3TB Gigabit Desktop Storage (RND4475), ReadyNAS NV+ 4TB Gigabit Desktop Storage (RND4410) és ReadyNAS 1100 4TB Dual Gigabit Rackmount Network Storage (RNR4410). A nagy kapacitású ReadyNas temékek – amelyekhez 5 éves hardver garancia jár – továbbfejlesztett menedzselhetőséget, használhatóság, teljesítményt és perifériás támogatást biztosítanak.

Gigabit Ethernet interfésszel vannak felszerelve, amelyek Jumbo Frame támogatással rendelkeznek annak érdekében, hogy maximális adatforgalmat biztosítson oda-vissza a hálózat “szíve” között, ezenkívül a ReadyNas támogatja a RAID 0, 1 és 5-öt és a Netgear szabadalmaztatott X-RAID technológiáját, ami automatikus RAID bővítést biztosít, ezáltal lehetővé téve a felhasználók számára, hogy négy vagy akár még több lemezesre bővítsék a készüléket. A hot-swap képes merevlemez meghajtók lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy működés közben cseréljenek vagy távolítsanak el meghajtókat, minimalizálva a rendszerműködés felfüggesztésének idejét. A készülék Windows, Macintosh és Linux klienseket egyaránt támogat.

Új felhasználói interfésszel bírnak a készülékek, amit arra terveztek, hogy illeszkedjen a családi jellegű, könnyen használható GUI-t magában foglaló ProSafe családba, amikben megtalálhatóak a switch-ek, routerek és a VPN tűzfalak. A kifinomult “VAR”-ok és végfelhasználók számára a ReadyNas termékek mostantól kezdve Secure Shell (SSH) hozzáférést biztosítanak annak érdekében, hogy a rendszer további személyreszabását tegyék lehetővé.

A kezelhetőség további egyszerűsítése érdekében a ReadyNas támogatja a 2 TB-nál nagyobb kapacitást, online X-RAID bővíthetőséget biztosít, valamint opciót a rendszerkonfiguráció elmentésére és visszaállítására, hogy leegyszerűsödjön az egységek “csatarendbe állítása”, ezenfelül lehetővé teszi a ReadyNas számára, hogy még hatékonyabban működjön nagyobb irodai környezetben is azáltal, hogy az egységeket egyetlen egységgé alakítja ADS környezetben. Támogatja a VMware via NFS over TCP-t is. A perifériás támogatás továbbfejlesztésének eredményeképp a felhasználóknak lehetősége van Windows NTFS formattálású USB lemezek megosztására. Csatlakoztatás után lehetőség nyílik arra, hogy a ReadyNas-t UPS szerverként ismerjék fel más ReadyNas rendszerek, és akkumulátorbarát megoldásként ki lehet kapcsolni a rendszert, amikor ugyanannak a UPS-nek a megosztása történik.

A termékek már kaphatóak a viszonteladóknál, valamint az online áruházakban, 1099 dolláros alapártól.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés