Connect with us

technokrata

Érintőképernyős monitorokat az otthonokba!

Laptop

Érintőképernyős monitorokat az otthonokba!

Egy 15, egy 17 és egy 19 colos modellt jelentett be az iiyama.

Az iiyama újabb monitorokkal látja el a felhasználókat az újév elején, melyek csúcstechnológiát képviselnek az érintőképernyős kijelzők terén. Az új ProLite T-1530SR, T-1730SR és T-1930SR monitorok a legújabb 5 wire resistive technológiával készülnek. A technológia megfelel a monitorokkal szemben támasztott pontossági, tartóssági és teljesítményi követelményeknek. Olyan területeken is használható, ahol kesztyűvel kell kezelni az érintőképernyőt, mint egészségügyi vagy más ipari területen.

A modellek analóg és digitális (DVI) bemenettel és érintőképernyő csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkeznek, illetve USB és RS-232 csatlakozókkal vannak felszerelve. Az Extensive Touch alkalmazás 4 pontos érzékelést és 9/25 pontos linearizálás tesz lehetővé. A képernyő 1280×1024 pixeles felbontást biztosít a 19” és 17” modellek esetén és 1024×768 pixeles felbontást a 15” modellnél, 800:1-es kontrasztarány mellett.

A monitor szilárd, erős tartóvázat kapott, mellyel 90 fokos látószöget tesz lehetővé. A készülékek Mac-kel és PC-kel egyaránt kompatibilisek.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle