Connect with us

Hirdetés

technokrata

Írjunk a CD másik oldalára is!

Laptop

Írjunk a CD másik oldalára is!

A második generációs LightScribe DVD+R lemezek már hat színben kaphatók.

A LightScribe technológia egyszerű működési elven alapszik: „írd meg, fordítsd meg és mintázd meg.” A Verbatim új, színes LightScribe DVD+R sorozat lemezei ragyogó, fényvisszaverő nyomat benyomását keltik. Legyen a lemez felületére égetett kép akár fotó, grafika, vagy szöveg, az a speciális LightScribe DVD író lézersugarával pontosan megmintázva szinte búcsút int a hagyományos lemezeknek.

A frissített LightScribe szoftverrel a lemez címkeoldala már egyedileg tervezhető, és hozzávetőleg húszpercnyi idő alatt egy LightScribe-kompatibilis íróval azonnal megmintázható. A címkeoldal mintázásához az adatok felírása után a lemezt egyszerűen csak meg kell fordítani. A Verbatim LightScribe lemezei 16-szoros sebesség mellett írhatók, kapacitásuk pedig 4,7 gigabájt.

A Verbatim LightScribe lemezei használói számára ingyenesen letölthető mintakészítő szoftvert ajánl (lásd a lenti linket). A „LightScribe Template Labeler”-rel egyszerűen készíthetők és tekinthetők meg a lemezre szánt grafikák előzetesen is, bármelyik színbeállítással. „A felhasználó egy egérkattintással képes fényképet vagy szöveget adni az elképzelt grafikához. A program automatikusan rendezi el a kívánt tartalmat a lemez felületén” – mondta Torsten Leye, a Verbatim EUMEA régiós optikai részlegének marketingmenedzsere, a LightScribe-író program használatáról.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés