Connect with us

technokrata

Írjunk a CD másik oldalára is!

Laptop

Írjunk a CD másik oldalára is!

A második generációs LightScribe DVD+R lemezek már hat színben kaphatók.

A LightScribe technológia egyszerű működési elven alapszik: „írd meg, fordítsd meg és mintázd meg.” A Verbatim új, színes LightScribe DVD+R sorozat lemezei ragyogó, fényvisszaverő nyomat benyomását keltik. Legyen a lemez felületére égetett kép akár fotó, grafika, vagy szöveg, az a speciális LightScribe DVD író lézersugarával pontosan megmintázva szinte búcsút int a hagyományos lemezeknek.

A frissített LightScribe szoftverrel a lemez címkeoldala már egyedileg tervezhető, és hozzávetőleg húszpercnyi idő alatt egy LightScribe-kompatibilis íróval azonnal megmintázható. A címkeoldal mintázásához az adatok felírása után a lemezt egyszerűen csak meg kell fordítani. A Verbatim LightScribe lemezei 16-szoros sebesség mellett írhatók, kapacitásuk pedig 4,7 gigabájt.

A Verbatim LightScribe lemezei használói számára ingyenesen letölthető mintakészítő szoftvert ajánl (lásd a lenti linket). A „LightScribe Template Labeler”-rel egyszerűen készíthetők és tekinthetők meg a lemezre szánt grafikák előzetesen is, bármelyik színbeállítással. „A felhasználó egy egérkattintással képes fényképet vagy szöveget adni az elképzelt grafikához. A program automatikusan rendezi el a kívánt tartalmat a lemez felületén” – mondta Torsten Leye, a Verbatim EUMEA régiós optikai részlegének marketingmenedzsere, a LightScribe-író program használatáról.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle