Connect with us

technokrata

Daemon Tools 4.11 – letölthető a CD/DVD-emulátor

Laptop

Daemon Tools 4.11 – letölthető a CD/DVD-emulátor

Megújult a népszerű, virtuális meghajtók létrehozására, másolásvédelmi technikák imitálására képes alkalmazás.

A Daemon Tools (letöltés itt) optikai meghajtók és lemezek emulálására hivatott alkalmazás – egy (vagy több), a winchesteren pihenő, image formában levő komplett CD vagy DVD csatlakoztatható virtuálisan a file-rendszerhez úgy, hogy az onnantól kezdve külön meghajtóban levő lemezként viselkedik. Ennek számos előnye van, többek között a gyorsabb file-betöltés: merevlemezről hamarabb bekerülnek a memóriába az adatok, mint mondjuk egy DVD-olvasóba rakott korongról. Emellett a könnyű archívumkezelést is lehetővé teszi a Daemon Tools, hiszen nem kell többé a megbízhatatlan optikai lemezekre hagyatkozni.

A négyes változat megjelenését hosszú várakozás előzte meg, mivel a 3.47-es kiadás környékén kezdtek egyre elterjedtebbé válni a komoly másolásvédelmi eljárással kiadott szoftverek. A fejlesztők ügyességének köszönhetően azonban azon lemezek képváltozata is „életre kelthető”, amelyek a következő védelemmel bírnak: SafeDisc (C-Dilla), Securom, Laserlock, CDCOPS, StarForce és Protect CD. Természetesen az ebbe a kategóriába eső szoftverek ilyentén használata csak és kizárólag akkor nem törvénysértő, ha a felhasználó rendelkezik az eredeti példánnyal is.

Változáslista
– Daemon Tools Panel az internetes keresődobozban és a ˝Mount´n´Drive manager˝-ben
– a system tray-be ülő ágens a szoftver professzionális stílusához igazodott
– egyszerűbben és kényelmesebben változtatható a kezelőfelület nyelve
– számos hiba javításra került, ugyanakkor egy új is megjelent: néhány angol szöveg nem került lefordításra helyi nyelveken

A legújabb, 4.11-es változat 32 és 64 bites kiadása letölthető gyors Download szerverünkről.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom