Connect with us

technokrata

Akár 7 órával hosszabb üzemidő a laptopoknak

Laptop

Akár 7 órával hosszabb üzemidő a laptopoknak

Az APC megújította termékkínálatát – bemutatkoznak az új hordtáskák, univerzális töltők, notebook-akkumulátorok.

Az APC három új laptoptáska modellel – új aktatáskával, kisméretű hátizsákkal és állított kivitelű görgős táskával – bővítette áramellátást biztosító táskáinak kínálatát. A három új modell nem a jelenlegi modelleket váltja le, hanem tovább bővíti a hagyományos táskák kínálatát. Az új fedeles, könnyű oldaltáska (TC850N-EC) laptopot, palmtopot vagy mobiltelefont maguknál hordók számára készült. A könnyű táska puha tapintású kipárnázott belső zsebekkel rendelkezik, amelyek szállítás közben megvédik az érzékeny elektronikai eszközöket. A belső rendezőzsebek sokoldalú elrendezési lehetőséget biztosítanak, és további eszközök megbízható tárolására adnak lehetőséget. A táska áramellátást biztosító funkciókkal is rendelkezik.

Megújult a kisméretű, könnyű és kényelmes hátizsák (TC1450N-EC) is, amely ugyancsak az érzékeny elektronikai eszközök rendszerezését biztosítja az utazás közbeni áramellátás mellett. Elsősorban azoknak ajánlja az APC, akiknek fontos a mobilitás, a hosszú üzemidő és nem szeretnének hagyományos fekete laptoptáskát használni.

Frissült az állított kivitelű görgős üzleti táska is (TC1750NR-EC), amely az üzletemberek számára teszi lehetővé, hogy utazás közben is használják laptopjukat és egyéb elektronikai eszközeiket. Az egycsöves fogóval és kerekekkel ellátott megoldás az eszközök könnyű szállítását biztosítja. Az utazásra való felkészülést és csomagolást megkönnyíti, hogy a táska hátlapja eltávolítható, így nagyobb felületen lehet ki- és bepakolni. A belső rendezőzsebek segítségével könnyű a csomagolás, az eszközök biztonságosan szállíthatók. A táskában egy-két napra elegendő ruha is elfér.

Az APC új univerzális hálózati adaptere (UPA9-EC) az áramellátást biztosító táskák bármelyikével használható. Segítségével a világon bárhol tölthetjük és használhatjuk a számunkra fontos elektronikai eszközeinket. Trendi külsőt kapott és megújult az APC univerzális notebook akkumulátora is, amely kialakítása révén akár 5, illetve 7 órával hosszabb üzemidőt biztosít a laptopoknak. Segítségével meghosszabbíthatjuk laptopunk használati idejét, így utazás alatt sem kell lemondani a filmnézésről vagy a fontos üzleti feladatok elvégzéséről. (2008 második negyedévétől a laptop akkumulátorok – UPB50 és UPB70 – magyar nyelvű csomagolással is elérhetők lesznek).

Frissültek az APC mobilitást segítő kiegészítőinek termékskálájának tagjai is, így az utazáshoz készült USB 2.0 elosztó, az USB optikai egér és a felcsévélhető hálózati és USB-kábelek. Az utazáshoz készült USB 2.0 elosztó kompakt, 4 portos kialakítása mellett akár 480 Mbps sebességű adatátvitelt is biztosít. Szintén az utazáshoz ajánlott az USB optikai egér (TM1000-EC), mely 1000 DPI felbontású érzékelője pontos működést biztosít, a 61 cm hosszú behúzható kábel pedig csökkenti a kábelek összevisszaságát.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom