Connect with us

technokrata

Autodesk a közművállalatok hatékonyságáért

Laptop

Autodesk a közművállalatok hatékonyságáért

Mi köze a villamosenergia-szolgáltatásnak az Autodeskhez? Cikkünkből kiderül.

Az Autodesk egységes tervezés-felügyeleti rendszert szállít a Southern California Edison (SCE) vállalatnak, Kalifornia legnagyobb villamosenergia-szolgáltatójának. Ez a rendszer látja el a közműszolgáltató több mint 1000 tervezőjét és mérnökét, akik a vállalat átviteli és elosztási egységeiért (Transmission & Distribution Business Unit, TDBU), valamint alállomásaiért felelnek.

Az Autodesk szoftvermegoldása, amely az Autodesk Utility Design szoftver mellett szoftverkövetési és szakértői szolgáltatásokat is tartalmaz, jelentősen felgyorsítja a mérnöki, kivitelezési szabványok és a tervezési folyamatok összekapcsolásának munkafolyamatait. Az Autodesk alkalmazások segítenek az SCE vállalatnak, hogy meg tudjon felelni a jövőbeli növekedés elvárásainak, és elősegítik a villamos berendezések infrastruktúrájának bővítését, megerősítését.

Az SCE alapos, minden részletre kiterjedő ajánlatkérés és a termékek pontos bemutatása után döntött az Autodesk alkalmazása mellett. Több mint 50, az SCE elosztási és átviteli egységeiért, valamint alállomásaiért felelős tervező, formatervező és mérnök próbálta ki a kiválasztott alkalmazásokat. A szakemberek megállapították, hogy a kívánt szoftverek használata könnyen elsajátítható a felhasználóbarát tulajdonságuk miatt. Az intelligens tervezés alapvető fontosságú a közművek számára a hatékonyság növeléséhez és a költségek kezeléséhez. „Az Autodesk közműveknek szánt megoldásait úgy alakították ki, hogy a Southern California Edison vállalathoz hasonló cégek hatékonyan tudják kezelni fizikai eszközeiket, a tervezéstől kezdve az eszközgazdálkodáson át, az üzemeltetésig” – mondta Lisa Campbell, az Autodesk Geospatial alelnöke.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle