Connect with us

technokrata

2 gigabites port az SMC switch-én

Laptop

2 gigabites port az SMC switch-én

Plug-and-play konfigurációval a könnyű használatért-

Az EZ Switch SMCFS26 otthoni felhasználók és kisvállalkozások számára készült, nagy teljesítményű, 24 portos standalone kivitelű 10/100-as switch, ami gyors Ethernet kapcsolatot biztosít az asztali számítógépnek. Ha egy Gigabit uplink szükséges a maghálózathoz, a két 10/100/1000 Gigabit Ethernet uplink port biztosítja, hogy az energia-felhasználók nem okozzanak hálózati fennakadást.

Az SMCFS26 nem igényel konfigurálást, 8,8 Gbps-os aggregált sávszélességgel rendelkezik és számos intelligens funkciót kínál, mint pl. az auto-negotiation, ami automatikusan beállítja a switch port konfigurációját, hogy ezáltal engedélyezni tudjon különböző sebességű csatlakozásokat vagy a duplex módot. Szintén hasznos lehet az MDI/MDI-X működése az összes porton, ami többféle kábelezést tesz lehetővé a hálózati kapcsolatok PC szerverekhez vagy más switch-ekhez és hubokhoz való csatlakoztatásához. További funkciói között megtalálható “tárolás-továbbküldés” a hibamenetes adattovábbításért, valamint a LED-ek a portok és a rendszer működésének nyomon követéséhez. A félig és teljesen duplex adatáramlás vezérlés megakadályozza, hogy a továbbküldendő adat elakadjon a nagy terhelés miatt.

A switch asztalon és rackben is használható, valamint együttműködik az IEEE802.3-2005
szabvánnyal, hogy biztosítsa a kompatibilitást a többi gyártótól származó hubokkal, switch-ekkel és kártyákkal. Az SMCFS26 99 eurós ajánlott fogyasztói áron kapható és részét képezi az SMC Networks EZ switch termékcsaládjának.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle