Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lassú a Windows? Optimalizáljunk! Bemutatóvideóval

Laptop

Lassú a Windows? Optimalizáljunk! Bemutatóvideóval

Ingyenes megoldást kínál az Advanced WindowsCare szabadon használható, nemrég frissült változata.

Habár egy jó operációs rendszer gyakorlatilag észrevehetetlenül biztosítja azt az alapot, ami szoftvereink zökkenőmentes használatához és internetezésünkhöz szükséges, a Windows-ok gyakran nem felelnek meg ennek a követelménynek. Amikor feltelepítjük, még szárnyal, mint egy sas, aztán néhány hónap múlva meg úgy vánszorog, mint egy csiga. Erről pedig csak részben tehet a felhasználó – jó néhány olyan beállítás, módosítás létezik, amivel optimalizálni lehet még egy „tele installált” rendszert is. Ezek a lehetőségek azonban csak a hozzáértők számára érhetők el biztonsággal, hacsak nem használunk erre valamilyen célprogramot.

Mint például az Advanced WindowsCare-t (letöltés), melynek Personal Edition változata otthoni felhasználás esetén teljesen ingyenes. És hogy mire képes a Windows Vistán, XP-n és 2000-n egyaránt működő alkalmazás? Megkeresi és megszünteti a biztonsági réseket, a rendszert lassító tényezőket, az összeomlások, lefagyások okait. Mindezt úgy, hogy semmilyen kém- vagy reklámprogramot nem tartalmaz, ráadásul még használni is könnyű: grafikus kezelőfelülete a kezdők számára is ajánlott.

Saját, gyakran frissített adatbázissal rendelkezik, ami a spyware-eket illeti – ezeket képes felfedezni és kiiktatni a rendszerből. Törölni tudja a PC-s aktivitás nyomait (history). Felgyorsítja a rendszer működését a hiányzó állományok, bejegyzések törlésével, a nem kívánt állományok eltávolításával, a szemétnek minősített file-ok és a hibás és/vagy érvénytelen Registry bejegyzések megszüntetésével.

Akit ez még mindig nem győzött meg, íme egy rövid bemutatóvideó a gyors Download szerverünkről is letölthető szoftver működéséről.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés