Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges design az új Fujitsu Siemens noteszgépen

Laptop

Különleges design az új Fujitsu Siemens noteszgépen

A feketéhez tökéletesen passzoló, harsány piros szín, mégis visszafogott külső – ez jellemzi az Amilo SI 2636-ost.

A Fujitsu Siemens Computers új AMILO Si 2636 noteszgépe színvilágával tűnik ki a többi, hasonló eszköz közül. A szokásos fekete borítást ugyanis egy élénk színnel, pirossal egészítette ki a gyártó, amely révén a kis számítógép azonnal magára vonja a figyelmet. A férfiak és nők számára egyaránt megfelelő, divatos formaterv nem csak az íróasztalon mutat jól – kompakt mérete és kis súlya révén utazáshoz is ideális. Az A4-esnél alig nagyobb, mindössze 2,3 kg tömegű gép még a legtömöttebb bőröndben, de akár kézitáskában is elfér. Öt órás maximális akkumulátor-idővel és megnövelt teljesítményű n-draft WLAN szabvány integrált támogatással rendelkezik.

13,3 hüvelykes WXGA BrilliantView kijelzőjén nagy kontrasztaránnyal jelenik meg a kép. Beépített „array” mikrofonja kiszűri a nemkívánatos háttérzajt és kristálytiszta beszédhangátvitelt garantál. A beépített 1,3 megapixeles webkamera biztosítja a barátokkal, családtagokkal bonyolított internetes kommunikációt. A normál USB-portok mellett külső SATA-merevlemezhez is kínál csatlakozót. Az Intel Core 2 Duo processzor és Intel Turbo memória gyorsabbá és nagyobb teljesítményűvé teszi elődjeihez képest. HDCP-támogatást nyújtó HDMI csatlakozóján keresztül külső szélesvásznú TV-képernyőhöz csatlakoztatható, és külső DVD-lejátszóként is jól funkcionál.

A nagyközönség 2007 november 7-én, a Fujitsu Siemens Computers VISIT 2007 szakvásárán találkozhatott először az új AMILO Si 2636 modellel.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés