Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu-Siemens noteszgép, két operációs rendszerrel

Laptop

Fujitsu-Siemens noteszgép, két operációs rendszerrel

Teljeskörű, 3 év garancia, vízálló billentyűzet, 3G támogatás – mától elérhető az Esprimo Mobile.

Az Esprimo Mobile, a Fujitsu Siemens Computers új professzionális, üzleti notebook portfoliójába tartozik. A családhoz tartozó minden noteszgép 3G képességgel, vízálló billentyűzettel, dokkoló állomással és második akkuval van ellátva. A hosszú életciklusra méretezett notebookokért háromévi, teljes körű, akkumulátorra is kiterjedő garanciát vállalt a gyártó. A világgarancia pedig lehetővé teszi, hogy az Európai Unióban megvásárolt készüléket az EU-n belül bárhol átvegyék javításra a Fujitsu-Siemens partnerei.

A vállalat mobil termékei jelenleg három, teljesen különálló termékcsaládot alkotnak: külön az otthoni (Amilo), külön a vállalati (Esprimo Mobile, Lifebook) és egy a hangsúlyozottan mobil felhasználók (Lifebook Ultra Portable) igényeit elégíti ki. Az alapszintű Esprimo Mobile az üzleti felhasználók számára nyújt olyan funkciókat, amelyeket eddig csak a high-end termékek vásárlói érhettek el. A legújabb Intel processzortechnológiával konfigurált Esprimo Mobile V Value Line fejlesztésénél az optimális ár-teljesítmény arány volt az elsődleges szempont. A 15,4 hüvelykes szélesvásznú kijelző és a teljes méretű, ergonomikus billentyűzet az irodában és utazás közben is megkönnyíti a noteszgép használatát.

Az Esprimo Mobile U9200 fő jellemzője a karcsú és pehelysúlyú (1,8 kg) dizájn. A 12,1 hüvelykes kijelzővel ellátott, ultrahordozható noteszgép a sokat utazó üzletembereknek készült. A 14,1 hüvelykes kijelzőjű, 2,2 kg tömegű M9400 mellett még egy új modell kerül piacra: a 15,4 hüvelykes kijelzőt tartalmazó, 2,5 kilós Esprimo Mobile D9500. A vezeték nélküli LAN mellett valamennyi modell integrált UMTS/HSDPA technológiát is tartalmaz. Második akkumulátor telepítése esetén az Esprimo Mobile noteszgépek akár 8 órán át üzemképesek külső energiaforrás nélkül.

A noteszgépek érdekessége, hogy két operációs rendszerrel (Twinload) kínálja őket a forgalmató: a telepítő DVD-n mind a Windows XP, mind a Windows Vista megtalálható. Így az első bekapcsolást követően a felhasználó maga dönthet arról, melyik Windows-t akarja feltelepíteni; amennyiben Windows XP-t választott, később (licenc)probléma nélkül upgrade-elhet Windows Vistára.

A Fujitsu Siemens Computers termékcsalád-koncepciójának lényege, hogy a családhoz tartozó noteszgépek ugyanazokat a kiegészítőket (pl. portreplikátort és második akkut) használják.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés