Connect with us

technokrata

Személyre szabott tintapatronok

Laptop

Személyre szabott tintapatronok

HP: különböző nyomtatási szokásokhoz különböző patron-sorozatot.

A HP 2006-ban több mint 19 millió nyomtatót értékesített globálisan, ezzel a számmal együtt a felhasználói igények is fejlődtek a vállalat kutatásai szerint. Erre a kihívásra fejlesztette ki a HP azt az új tintapatron portfoliót, melyet szerdán az informatikai vállalat magyarországi képviselői mutattak be.

A vállalat kutatásai alapján kialakított új patron portfolió három típust tartalmaz. A kék színkóddal ellátott patron a standard, hétköznapi felhasználók számára javasolt, a zöld színű – XL jelű, a standard mennyiség három-ötszörösét teljesítő – patron a nagyobb mennyiségben nyomtató vállalkozásoknak ajánlott, míg a piros – + jellel ellátott – patron a különleges, kreatív alkalmazásokra lett kialakítva.

„Nézzük például a HP 350 fekete festékkazettát. A 200 lap nyomtatására elegendő, 3.890 Ft-os normál és az 1000 laphoz elég, 14.890 Ft-os gazdaságos patronok nemcsak nagyobb választási lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára, hanem jobb ár-értékarányt is képviselnek.” – mondta el Görgey Zsófia, a HP Magyarország kellékanyag partner menedzsere.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek