Connect with us

technokrata

Notebookjavítás Magyarországon

Laptop

Notebookjavítás Magyarországon

Egy kézben az MSI, a Fujitsu-Siemens és az ASUS notebookok hazai javítása.

Az Albacomp 2007 szeptemberében a világ egyik legnagyobb laptop gyártójává vált MSI-vel kötött megállapodást a Magyarországon értékesített notebookok szervizelési feladatainak ellátására. Emellett a vállalat 2007 őszétől új alapokra helyezett, gyors és megbízható központosított szervizrendszerrel szolgálja ki ügyfeleit. A cég jelenleg már három nemzetközi vállalat, az MSI mellett a a Fujitsu-Siemens és az NSE Hungária Kft. alvállalkozója, így az ASUS notebookok és PDA-k szervizelését az NSE Hungária Kft. megbízásából végzi.

A vállalat szerviztevékenységének megújítása jegyében az elmúlt hónapokban centralizálta saját notebook szerviz-rendszerét, amelynek eredményeképpen az országos szervizhálózat pontjai a jövőben felvevőhelyként működnek tovább, a javítási tevékenységre pedig a cég székesfehérvári szervizében kerül sor. A nemzetközi modellnek megfelelő felépítés segítette hozzá az Albacompot, hogy az MSI-vel is partneri kapcsolatot alakíthasson ki; a vállalat a garanciális notebookok szervizelésével bízta meg az Albacompot.

Korábban, 2006 augusztusában az NSE Service Grouppal kötött szerződést az Albacomp, amely révén az ASUS notebookok és PDA-k kizárólagos magyarországi szervizszolgáltatójává vált, így egyaránt ellátja a garanciális és garancián túli javításokat is. A szervizpartnerség terén a legrégebbi együttműködés a Fujitsu-Siemens-hez kötődik, a partneri kapcsolat a SZÜV-vel 1995-ben megkötött szerződésre nyúlik vissza. Az Albacomp a Fujitsu-Siemens notebookok javítását és szervizelését jelenleg egy budapesti központból látja el, emellett garanciális és garancia utáni szolgáltatásokat is végez. Az Albacomp a Fujitsu-Siemens négy magyarországi minősített szervizpartnereinek egyike, amely alapján bármely magyarországi viszonteladó által értékesített notebook javítását vállalja. Ezzel a széleskörű szervizszolgáltatási tevékenységgel az Albacomp havonta több száz Fujitsu-Siemens laptopot javít.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom