Connect with us

Közös Windows-Linux fejlesztés

Laptop

Közös Windows-Linux fejlesztés

Hogy jobban együttműködhessen a két nagy operációs rendszer.

A Microsoft és a Novell bejelentették, hogy megnyitották közös kutató-fejlesztő laboratóriumukat (Interoperability Lab) a Massachusetts állambeli Cambridge-ben. A két vállalat tavaly novemberben megkötött széles körű üzleti és műszaki megállapodásának keretében jelentette be a közös kutató-fejlesztő központ létrehozását, ahol a Microsoft és a Novell műszaki szakértői az ügyfelekkel és a közösséggel együttműködve olyan új szoftvermegoldásokat fejlesztenek és tesztelnek, amelyek támogatják a Microsoft Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködését biztosító technológiákat.

A Cambridge-ben található laboratóriumban a Microsoft és a Novell mérnökeiből álló csapat dolgozik majd a Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködésének fejlesztésén. A laboratórium első feladata a Microsoft és a Novell virtualizációs technológiái közötti együttműködés biztosítása lesz. A további tervek között szerepel a szabványalapú rendszerfelügyelet, a személyazonosság-kezelési szövetség és az irodai dokumentumformátumok kompatibilitásának megteremtése.

A laboratóriumban több mint 80 különféle architektúrájú kiszolgáló és egy tárhelyhálózat működik. A laboratórium növekedésével párhuzamosan a Microsoft és a Novell más szállítókat és további technológiákat kíván majd bevonni a fejlesztésbe egy széleskörű laboratóriumi környezet létrehozása érdekében.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom