Connect with us

technokrata

Az „ördög notebookja”

Laptop

Az „ördög notebookja”

Pokoli színekben pompázik.

Kifejezetten a nagy teljesítmény, a komoly 3D-s programok (azaz főként a játékok) futtatására hegyezte ki XPS modelljét a Dell. Amint arról már korábban is beszámoltunk, a vállalat ezen noteszgépei mindig is az élvonalba tartoztak, ami a teljesítményt (és az árat) illette. Ennek megfelelően nagy méretekkel rendelkezik, vagyis a hordozhatóság ennél a típusnál háttérbe szorult.

Nincsen ez másként a legújabb, M1730-as modellnél sem. Habár ez a változat egyelőre nem jelent meg, amint az a képen is látszik, sötét és vörös színekben hívja majd fel magára a figyelmet. A pokoli teljesítményt az Nvidia Geforce Go 8700M GT videovezérlő hivatott szolgálni. A mobil kategóriában amúgy is csúcsokat döntögető megoldás ráadásul mindjárt másodmagával képviselteti magát a készülékben: SLI kialakításának köszönhetően nincsen olyan mai játék, aminek futtatásával ne birkózna meg.

Valószínű, hogy a működés közben termelt hő is alvilági körülményeket idéz majd fel tulajdonosaiban. Ezt valamelyest visszaszorítandó, a vastag pénztárcával bírók számára lehetőség van SSD, azaz solid state disk (memórialapú) háttértároló használatára is, amely mind a teljesítményre, mind a fogyasztásra jótékony hatással van. Ilyen lehetőséget egyelőre a többi nagyobb, csúcskategóriás játéknoteszeket kiadó vállalat még nem vetett be, vagyis a Dell ördögi noteszgépe első lehet a maga kategóriájában.

Konkrét megjelenési ideje és ára nem ismert.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd