Connect with us

technokrata

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik…

Laptop

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik…

Az online marketing piaca robbanás előtt áll, amit az is bizonyít, hogy az Internet főszereplői – a Google, az AOL, a Microsoft és a Yahoo! – is beléptek erre a területre.

Magyarország egyik leggyorsabban növekvő szoftverfejlesztő cégének fejlesztői idejekorán ráérezve a napjainkban zajlódó folyamatokra, úgy tervezték meg újgenerációs alkalmazásukat, hogy általa lépést lehessen tartani az olyan világmárkákkal, mint az immár Google-tulajdonba került DuobleClick Dart, Falk, AdSolution, a Microsoft által felvásárolt aQuantive, AdExpert vagy az AOL Adtechje.

Az Adverticum Zrt. programja teljes mértékben megújult, s az elkövetkezőkben egy új, korszerűbb szoftver veszi át a közel tízéves rendszer feladatait. Az újonnan bejelentett Adverticum AdServer NG (Next Generation) legfőbb újdonsága, hogy egy szabványos interfészen keresztül önálló alkalmazások csatlakoztathatók a hirdetéskiszolgáló maghoz, és így az elszámolási moduloktól kezdve a hirdetés hatékonyságának elemzéséig szinte minden irányban és tetszőleges mértékben, gyorsan és rugalmasan kiterjeszthető a rendszer. A teljesen új szoftver, amely mindazt tudja, ami az elmúlt évtizedben beépült a korábbi alkalmazásba, s emellett új architektúrája révén megnyitja a továbbfejlődés lehetőségét a következő évtizedre: a jövőben az újabb szolgáltatások a rendszermag rugalmas bővíthetősége révén lényegesen egyszerűbben építhetők be a hirdetéskiszolgálás folyamatába.

A szabványos alkalmazás-interfész (Application Programming Interface, API) előnyeit külső fejlesztők is jól ki tudják használni. Míg korábban a kiszolgáló rész összeépült az adminisztrációs felülettel, most az admin felület és a jelentést készítő report modul is önálló alkalmazássá vált, vagyis ezek folyamatos, a piaci igényekre válaszoló fejlesztése független az alapoktól, a rendszer magjától. Az API révén megvalósítható az integrálás a különféle elszámoló és tartalommenedzsment- (CMS) rendszerekbe. Az API-ban elérhető átfogó modellezési lehetőségek, a kiszolgáló és a statisztikai rendszer kész alapokat biztosít a fejlesztőknek, így azok zavartalanul koncentrálhatnak egyedi feladataik megoldására.

Az Adverticum Zrt. Magyarország egyik leggyorsabban növekvő szoftverfejlesztő cége, amely tavaly bekerült a Deloitte közép-európai úgynevezett Rising Star cégeinek TOP5-ös listájába. Szabó Hédy vezérigazgató elmondta: „Van hova bővülnünk Magyarországon, de a régióban is gondolkodunk – cégalapítás szintjén.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd