Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel: olcsóbb, modulárisabb szervereket!

Laptop

Intel: olcsóbb, modulárisabb szervereket!

Egymással kompatibilis blade-eket igényel a piac.

Az Intel csatlakozott ahhoz a több mint 40 szerver-technológiai szolgáltatóhoz, akik a moduláris felépítésű szerver platformok iparági specifikációját (Server System Infrastructure, SSI) támogatják. A moduláris szerver specifikációk (Modular Server Specification) leegyszerűsítik a termékfejlesztést és csökkentik ennek költségeit, azáltal, hogy olyan tervezési irányelveket biztosítanak, amelyek lehetővé teszik a szervergyártók számára, hogy mind a kártyaszerverek, mind az önálló szerver-készülékház felügyeletéhez megfelelő szoftvertámogatás elérhetővé váljon. Emellett tervezési segédleteket biztosít, amelyek birtokában azok egymással kompatibilis blade-eket, szerverházakat és felügyeleti szoftvereket készíthetnek.

A moduláris szerver specifikációkat a több mint 185 tagot számláló iparági kezdeményezés, az SSI szervezete dolgozza ki. A mostani bejelentés az Intel Compute Blade termékek, bővítőkártyák, és rendszer-felügyeleti kapcsolófelületek tervezési specifikációira vonatkozik. Ez az SSI korábbi sikerére épül, amelyek a hatékony energiafelhasználású tápegységeket, a toronyba- vagy szekrénybe szerelhető szerver platformokra optimalizált szerver-alaplapi kialakításokat foglalta magában. Az SSI által kidolgozott összes specifikáció a piac minden szereplője számára elérhető.

A MSS-t támogatók között olyan vezető vállalatok (I/O, panel- és rendszer-viszonteladók) szerepelnek, mint az Acer, AMAX, AMI, Appro, Aquarius, Aragorn Computers, Asus, Chenbro, Colfax, Compusys, Dawning, Dedicated Computing, Digital Henge, Diode, Equus, FCI Connect, Flextronics, Gateway, Gigabyte, Hammer, HCL, IESC, Inspur, Intel, Iron Systems, Itautec, Kraftway, Lenovo, Maxdata, Mellanox Technologies, Melrow Technology NV, Microsoft, MPC, MSI, Pigeon Point Systems, Power Leader, Qlogic, Quanta, Seneca Data, Steel Cloud, Supermicro, Tarox, Teratec, Thomas Krenn, Transtec, Tyan, Viglen, Wipro, Wortmann és a ZTE. Ezek a vállalatok MSS-re fejlesztett termékeiket a 2008-as termékpalettájukba integrálják majd.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés