Connect with us

technokrata

Egy kijelző alatt komplett számítógép lapul

Laptop

Egy kijelző alatt komplett számítógép lapul

A Dell új tábla-PC-je megér egy misét.

Továbbra sincs áttörés a tábla-PC piacán, bár a Dell nemrég bejelentett új modellje felkavarhatja az állóvizet. Amint arról az Engadget beszámolt, a Latitude XT modell ULV (vagyis ultra alacsony feszültségen működő), egy- vagy kétmagos Intel processzorral van felszerelve, illetve integrált grafikus vezérlő felel a megjelenítésért. Így ugyan nagy erőforrást igénylő játékok futtatására nincs mód, viszont mivel a készülék nem is erre tervezetett, az energiakímélő elemek alkalmazásával tovább nyújtható az egy akkumulátortöltéssel biztosított üzemidő.

A kijelző egy LED-es háttérvilágítással rendelkező, WXGA (1280×800 pixeles) felbontású LCD, melyet – ha a vásárló igényli – felkészíthetnek külső, szabadtéri körülmények közötti olvashatóságra is. Természetesen érintésérzékeny, az ehhez szükséges érintőceruza pedig a készülék vázába helyezhető, így mindig kéznél van. Amint az a képen is látszik, gyakorlatilag egyetlen nagy kijelző az egész készülék, éppen ezért tiszteletre méltó, hogy memóriakártya bővítőhelynek, illetve három 2.0-s USB portnak is jutott hely.

Nem maradt ki a vezetékmentes szabványok – Wi-Fi (802.11n) és Bluetooth – támogatása sem, sőt, opcionálisan 3G-képessé is tehető a Dell tábla-PC-je. Ára egyelőre nem ismert, viszont valószínűleg nemsokára, még a harmadik negyedévben megjelenik a piacon – először valószínűleg csak az észak-amerikai kontinensen.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd