Connect with us

technokrata

Asztali VoIP telefon az SMC-től

Laptop

Asztali VoIP telefon az SMC-től

A hagyományos és az internetes technika minden előnyével.

Az elsősorban kis- és középvállalkozások számára fejlesztett SIPv2 TigerVoIP SMCDSP-200 desktop telefon támogatja a Power over Ethernet funkciót, rendelkezik egy 2 portos 10/100 Mbps switch tulajdonságaival és akár három SIP felhasználói profil hozható létre. Kiegészítő szolgáltatásként hívásvárakoztatást, hívásátirányítást, hívástovábbítást, hívásmegtartást, 3 irányú konferenciabeszélgetést és hívásrögzítést kínál a felhasználóknak.

A desktop VoIP telefonnal a SIP bázisú ITSP-n keresztül fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk hívásokat. ITSP-vel használva alacsonyabb tarifával hívhatóak a vezetékes hálózatok vagy ingyen kezdeményezhetőek telefonhívások az interneten keresztül. Az SMC TigerVoIP IP PBX-szel (SMCPBX10) közösen használva akár kisvállalatok is ingyen beszélgethetnek a külföldi partnereikkel. A készülék auto provisioning funkciójának köszönhetően központilag irányíthatóak a felhasználói accountok/számlák és telefon beállítások anélkül, hogy egyenként manuálisan kellene beállítani azokat.

„A TigerVoIP telefonnal kis- és középvállalkozások is élvezhetik a VoIP telefonálás előnyeit, egyszerűen hálózatra csatlakoztatva különféle adapterek alkalmazásának igénye nélkül. Az auto konfiguráció és a web alapú interfész pedig leegyszerűsíti a telefon telepítését és irányítását.” – mondta James Harris, az SMC Networks termékmenedzsere.

Az SMC TigerVoIP (SMCDSP-200) Desktop telefonja egy cent híján 115 eurós áron már kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd