Connect with us

Hirdetés

technokrata

Asztali VoIP telefon az SMC-től

Laptop

Asztali VoIP telefon az SMC-től

A hagyományos és az internetes technika minden előnyével.

Az elsősorban kis- és középvállalkozások számára fejlesztett SIPv2 TigerVoIP SMCDSP-200 desktop telefon támogatja a Power over Ethernet funkciót, rendelkezik egy 2 portos 10/100 Mbps switch tulajdonságaival és akár három SIP felhasználói profil hozható létre. Kiegészítő szolgáltatásként hívásvárakoztatást, hívásátirányítást, hívástovábbítást, hívásmegtartást, 3 irányú konferenciabeszélgetést és hívásrögzítést kínál a felhasználóknak.

A desktop VoIP telefonnal a SIP bázisú ITSP-n keresztül fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk hívásokat. ITSP-vel használva alacsonyabb tarifával hívhatóak a vezetékes hálózatok vagy ingyen kezdeményezhetőek telefonhívások az interneten keresztül. Az SMC TigerVoIP IP PBX-szel (SMCPBX10) közösen használva akár kisvállalatok is ingyen beszélgethetnek a külföldi partnereikkel. A készülék auto provisioning funkciójának köszönhetően központilag irányíthatóak a felhasználói accountok/számlák és telefon beállítások anélkül, hogy egyenként manuálisan kellene beállítani azokat.

„A TigerVoIP telefonnal kis- és középvállalkozások is élvezhetik a VoIP telefonálás előnyeit, egyszerűen hálózatra csatlakoztatva különféle adapterek alkalmazásának igénye nélkül. Az auto konfiguráció és a web alapú interfész pedig leegyszerűsíti a telefon telepítését és irányítását.” – mondta James Harris, az SMC Networks termékmenedzsere.

Az SMC TigerVoIP (SMCDSP-200) Desktop telefonja egy cent híján 115 eurós áron már kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés