Connect with us

technokrata

Javított játékélmény – letölthetők az új Nvidia driverek

Laptop

Javított játékélmény – letölthetők az új Nvidia driverek

Örülhetnek a World of Warcraft, Battlefield 2142, Company of Heroes, Quake 4 és Lost Planet tulajdonosok.

Közel két hónap telt el a korábbi Nvidia driverek megjelenése óra. A vállalat az eltelt időt arra használta fel, hogy tovább csiszolja mind XP-s, mind vistás meghajtóprogramjait. Ez főként a Vista alá fejlesztett drivernél fontos, hiszen az új microsoftos operációs rendszer debütálása után nagyon sokáig komoly teljesítmény- és kompatibilitásbeli problémákkal küszködtek az Nvidia videokártyáinak tulajdonosai. Voltaképp a Forceware meghajtóprogram még mindig nem tündököl abban a fényben, amit Windows XP alatt fel tud mutatni; aki Vistán akar játszani, annak bizony hozzá kell szoknia, hogy még több memóriával, nagyobb processzorral is alacsonyabb teljesítményre lesz képes a gépe, ha a videokártyáját nem cseréli le a váltással.

De nézzük a 162.22-es, immár WHQL minősítéssel bíró vistás, és a 162.18-as, Windows 2000-hez, XP-hez és 2003-hoz tartozó drivert! Az itt letölthető meghajtóprogram a következő változásokat hozza magával:
– továbbfejlesztett kompatibilitás a Lost Planet esetében
– Microsoft DirectX 9.0c és OpenGL 2.1 támogatás
– számos játékkal és alkalmazással kapcsolatos kompatibilitási javítás
– „a HDTV asztal újraméretezése” opció megjelenése Vista alatt
– az új Nvidia Control Panelét tartalmazza

A 162.22-es, Windows Vistára készített változat és a 162.18-as, Windows 2000/XP/2k3-ra fejlesztett kiadás egyaránt letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp