Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarul: Adobe Reader 8

Laptop

Magyarul: Adobe Reader 8

Windows XP-re, Vistára egyaránt telepíthető.

Világszerte már több mint 700 millió PC-re és más eszközre telepítették fel az Adobe Reader és Adobe Flash Player programokat. Az előbbi nemrég újult meg, melynek révén új, testre szabható felhasználói felülettel gazdagodott az alkalmazás. Az Adobe Acrobat Professional felhasználói már olyan funkciókat is engedélyezhetnek az Adobe Reader felhasználók számára, mint az űrlapokat kitöltése és küldése, adatmentés, vagy a dokumentumok digitális aláírása. Az Adobe Reader 8 jellemzője egy gyorsító grafikus feldolgozó egység (GPU) is, amely a grafikában bővelkedő PDF-fájlok, például háromdimenziós tartalmak nézegetésénél növeli a teljesítményt.

A szervezetek különböző operációs rendszereken és eszközökön kezelik a kulcsfontosságú információkat, ami arra készteti őket, hogy az archiválást és a nyomdai előállítást PDF alapokra helyezzék, ideértve a PDF ISO szabványt is. Az Adobe Reader 8 és a PDF segítségével a vállalkozások és a kormányzati szervek a tűzfal mindkét oldalán biztonságosabban kommunikálhatnak partnereikkel és ügyfeleikkel. Új szolgáltatás a „Start Meeting” gomb is, amellyel megnyitható az Adobe gazdagépalapú Acrobat Connect szoftver szolgáltatása, amely az Adobe Flash Playeren keresztül valós idejű online csoportmunkát biztosít.

A nyílt ökorendszer iránt elkötelezett Adobe közzétette a PDF-kézikönyv hatodik kiadását, a nyílt PDF specifikációt külső termékekben és beépülő modulokban megvalósító fejlesztőknek szóló ingyenes tájékoztatót. A PDF-kézikönyv az aktuális PDF 1.7 specifikációval együtt letölthető. Ezen kívül az Adobe Reader és Acrobat 8 beépülő modulok készítéséhez szükséges dokumentációt és eszközöket is tartalmazó Adobe Acrobat 8 szoftverfejlesztő-készlet (SDK) is ingyen beszerezhető.

A legújabb, 8.1-es magyar Adobe Reader letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés